Haberler

YKS 3. Tercihler olacak mı? 3. Tercih ne zaman? YKS 3. Tercihler ne zaman? 3. Tercih olacak mı? YKS 3. Tercihler başlangıç tarihi!

Güncelleme:

YKS sınavı ardından tercih dönemleri başladı. YKS ek tercihlerin 19 Eylül tarihinde açıklanmasının ardından üniversite sınavına giren üniversite öğrencisi adaylarının akıllarında YKS 3. Tercihler olacak mı? sorusu oldu. Peki, YKS 3. Tercihler olacak mı? 3. Tercih ne zaman? YKS 3. Tercihler ne zaman? 3. Tercih olacak mı? YKS 3. Tercihler başlangıç tarihi!

Yks 3. Tercihler olacak mı? Geçtiğimiz sene YKS 2. Tercihlerin ardından üniversiteye yerleşemeyen öğrenciler için YKS 3. Tercih imkanı sunulmuştu. YKS ek tercihler sonuçları 19 Eylül tarihinde öğrencilere erişime açıldı. YKS Ek yerleştirme ile üniversiteye yerleşen öğrencilerin ardından üniversiteye yerleşemeyen öğrencilerin merak ettiği konu YKS 3. Tercih olacak mı? sorusu oldu. Peki, YKS 3. Tercihler olacak mı? 3. Tercih ne zaman? YKS 3. Tercihler ne zaman? 3. Tercih olacak mı? YKS 3. Tercihler başlangıç tarihi!

YKS 3. TERCİHLER OLACAK MI?

19 Eylül'de YKS ek tercihlerin erişime açılmasıyla YÖK'ten gelen açıklama şu yönde oldu;"2022 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda kaldırılan baraj puanı uygulaması sonrası yükseköğretim kurumları kontenjanlarının yüzde 99'u dolmuştur. Hem ilk yerleştirmeler hem de ek yerleştirmelerde yükseköğretime erişim açısından önemli bir başarı elde edilmiştir. Ek yerleştirmeyle birlikte yükseköğretim kurumlarındaki boş kontenjan sayısı 96 bin 15'ten 19 bin 358'e düşmüştür"

ÖSYM'den henüz YKS 3. Tercih yapılacak veya yapılmayacak olarak bir bilgilendirme gelmedi.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

ÖSYM Ais Ösym YKS Haberler

500

Yorumlar (2)

Meryem Sari:

Osym ye bir anne olarak oyum HAYİR canım ülkemin gencleri açık öğretime bile yerlesemedi baraj kalktı eeeeeeee yazıktır günahtır açın 3.tercihleri de bari son bir umut daha baksın zavallı genclerimiz

7
1
yanıtYanıtla
Meryem Sari:

Benim canımın ülkemin zavallı gençleri yani baraj kalktı biz kafamıza göre ayarlama yapıyoruz başınızın çaresine bakın dedi ÖSYM gençler az kaldı başınızın çaresine bakın OSYMY ye puan yok

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title