Haberler

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin'den açıklama

Güncelleme:

Yeniden Refah Partisi İstanbul milletvekili Doğan Bekin, partinin ilke ve değerlerine bağlı kalarak seçime katıldığını belirtti. Bekin, Suat Pamukçu'nun istifasına da değinerek, kendisinin partinin ilkelerinden uzaklaştığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul milletvekili Doğan Bekin, "Yeniden Refah partimiz her ne kadar Cumhur ittifakı içerisinde yer alsa da, kendi ilke ve değer manzumeleri çerçevesinde hareketle, amblemiyle seçime katılarak milletimizin yüce teveccühünü kazanmıştır" dedi.

Bekin, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Bekin, Yeniden Refah Partisi İstanbul milletvekili Suat Pamukçu'nun istifasına değinerek, "her ne kadar Suat Pamukçu'nun istifası tek taraflı irade beyanı olsa da bizde kendisinden etik davranarak milletvekilliğinden de istifa ederek, millete dönmesinin daha ahlaki bir erdem olabileceğini hatırlatmak istiyoruz. Yeniden Refah Partimizin 1969'da başlayan ve 55 yıldan beri süregelen kutlu yürüyüşünde Sayın Pamukçu'nun iddia etiği şekilde partimizin hiçbir şekilde partimizin kuruluş, inanç ve felsefesinden uzaklaşmadığını, asıl kendisinin basit gerçeği yansıtmayan gerçeklerin arkasına sığınarak istifa edip ortaya koyduğu yüce erdem, inanç ve felsefesinden uzaklaştığını belirtmek istiyorum. Yeniden Refah partimiz her ne kadar Cumhur ittifakı içerisinde yer alsa da, kendi ilke ve değer manzumeleri çerçevesinde hareketle, amblemiyle seçime katılarak milletimizin yüce teveccühünü kazanmıştır. Genel seçimler öncesinde yapılan müzakerelerde bizzat kendisi müzakerelerde yer almış, ortaya konulan 30 maddeden oluşan ilkelerimizin altına Genel Sekreter olarak bizzat kendisinin imzası olduğunu belirtmek isteriz. Sayın Pamukçu'ya sormamız gereken soru; ortaya konulan bu 30 maddenin hangisini uygulandığıdır. Asıl bunların takipçisi olması gerekirken basit cümlelerin arkasına sığınarak kendisine liman oluşturarak basit bahanelerle istifa etmesinin hiç bir izah tarzı bulunmamaktadır" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Suat Pamukçu Milletvekili Doğan Bekin İstanbul Partiler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title