Haberler

Yelda Kırçuval kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yelda Kırçuval kaç yaşında, nereli? Yelda Kırçuval biyografisi!

Güncelleme:

Aramızda Kalmasın programının konuğu Yelda Kırçuval oldu. Canlı yayına konuk olan Yazar Yelda Kırçuval kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Aramızda Kalmasın konuğu Yelda Kırçuval kimdir? Yelda Kırçuval kaç yaşında, nereli?

Yelda Kırçuval, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Canlı yayına çıkan Yazar Yelda Kırçuval kaç yaşında, kimdir ve nereli olduğu araştırılıyor. Aramızda Kalmasın konuğu Yelda Kırçuval kimdir? Yelda Kırçuval kaç yaşında, nereli? Yelda Kırçuval biyografisi! Aramızda Kalmasın konuğu Yelda Kırçuval kimdir? Yelda Kırçuval kaç yaşında, nereli? Yelda Kırçuval biyografisi! Detaylar haberimizdedir…

YELDA KIRÇUVAL KİMDİR?

30 Aralık 1978 tarihinde dünyaya gelen Yelda Kırçuval,1997 yılında TRT sınavlarına giriş yaptı. TRT kariyerinde diksiyon, fonetik, artikülasyon dersleri aldıktan sonra kariyerine editör ve spiker olarak başarılı bir giriş yaptı. Yelda Kırçuval, Çevre Aktüel ve Tüketici Dosyası adlı programlarıyla birlikte televizyonun pek çok departmanında görev aldı. Aynı zamanda bir çok programın seslendirmesini üstlendi. 2009 yılında TRT 2 ile Birlikte Yaşarken isimli programın da sunuculuğunu yaptı. Bunun yanında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde Diksiyon ve Tv Programcılığı dersi verdi.

Yelda Kırçuval kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yelda Kırçuval kaç yaşında, nereli? Yelda Kırçuval biyografisi!

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title