Haberler

Ümraniye'de ne oldu? Ümraniye Altınşehir metroda (VİDEOLU) cinsel ilişki olayı nedir?

Önceki gün İstanbul'un Bebek sahilinde yaşanan cinsel ilişki skandalı hala gündemdeki yerinin korurken Ümraniye'de kameralara yansıyan cinsel ilişki görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Peki, Ümraniye'de ne oldu? Ümraniye metroda ne oldu?

İstanbul'un Bebek sahilinde çekilen cinsel ilişki videosu kamuoyunun gündeminden halen düşmemişken, Türkiye güne yeni bir skandalla uyandı. Ümraniye'de ne oldu? Ümraniye metroda ne oldu? İşte Ümraniye'de yaşananlar ve detayları...

ÜMRANİYE'DE NE OLDU?

Ümraniye'de yaşanan olayda çift açık alanda ilişkiye girdiği görülürken o anlar kameralara yansıdı. Vatandaşlar tarafından çok net bir şekilde görülen olay sosyal medyada trend oldu.

ÇEVREDEN FARK EDİLDİLER

Olay sırasında bağlantı köpürüsünden geçen bir vatandaş geçen bir vatandaş çifti kayda aldı. Görüntülerin internete düşmesiyle trend olan olan görüntülerde rahat tavırlar sergileyen çiftin işlek caddede seyreden araç ve insanlara aldırış etmeden dakikalarca ilişkiye devam ettiler.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ümraniye Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title