Haberler

Pınar elendi mi? Survivor Pınar neden yok 2024?

Güncelleme:

Survivor Pınar gösterdiği performansla dikkatleri çekerken aynı zamanda yaşadığı diyaloglarla da ilgi odağı oldu. Survivor son bölümde Pınar'yı ekranda görmek isteyen izleyiciler Pınar elendi mi? Survivor Pınar neden yok merak etti.

Pınar elendi mi? Survivor Pınar neden yok, soruları Survivor izleyicilerinin son günlerde en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Dokunulmazlık oyunu ve ödül oyunlarında gösterdiği performansla dikkatleri çeken Pınar konseyler de sözleri ile ilgi odağı oluyor Peki, Pınar elendi mi? Survivor Pınar neden yok 2024?

SURVİVOR PINAR KİMDİR?

5 Kasım 1985'te doğan Pınar Saka, ABD'de Nebraska Üniversitesi'nde lisans eğitimi için Uluslararası İşletme ve Yönetim okumuştur, daha sonra Türkiye'de Boğaziçi Üniversitesi MBA yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 1994 yılında ENKA SK bünyesinde spora başlamıştır. İlk rekorunu 9 yaşındayken 300 m branşında kırmıştır. Kariyerinin başlangıç dönemlerinde çok küçük yaşta Milli Takıma seçilip 100 m ve 200 m kategorisinde ülkesini uluslararası alanda temsil etmiştir. 300 m Gençler kategorisinde 38.01 derecesiyle halen Türkiye rekorunun sahibidir. 2003 yılında hamstring kas bölgesinden sakatlanması sonucunda 100 m ve 200 m kategorisinden 400 m kategorisine yönelmiştir.

PINAR ELENDİ Mİ?

Survivor Pınar elenmedi, yarışmaya devam ediyor.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title