Haberler

Messi Inter Miami'ye mi gidecek? Messi transfer mi olacak? Lionel Messi hangi takıma gidecek?

Güncelleme:

Efsane futbolcu David Beckham'ın ortaklarından olduğu Inter Miami, transfer etmek istediği Lionel Messi'ye maaş kısıtlaması sebebiyle çok konuşulacak bir teklifte bulundu. Peki, Messi Inter Miami'ye mi gidecek? Messi transfer mi olacak? Messi hangi takıma gidecek?

Paris Saint-Germain tribünlerinin tepki gösterdiği ve son Rennes maçında ıslıklanan Lionel Messi, kulüple sürdürdüğü yeni sözleşme görüşmelerinde henüz anlaşma sağlayamadı. Arjantinli yıldızı sürpriz bir talip çıkarken, yapılan teklif şaşırttı. Peki, Messi Inter Miami'ye mi gidecek? Messi transfer mi olacak? Messi hangi takıma gidecek?

MESSİ INTER MİAMİ'YE Mİ GİDECEK?

David Beckham'ın ortaklarından olduğu Inter Miami, Arjantinli yıldız Lionel Messi'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Maaş kısıtlaması bulunan Amerika ekibi, dünyaca ünlü futbolcuya imza attırmak için yeni bir formül buldu. Beckham, Lionel Messi'ye maaşının yanında kulüp hisselerinin yüzde 5'lik kısmını teklif etti. Arjantinli futbolcunun bu teklife henüz olumlu ya da olumsuz bir cevap vermediği öğrenildi.

GÜNCELLEME (7 HAZİRAN 2023)

Paris Saint-Germain ile yollarını ayıran Lionel Messi'nin yeni adresinin Inter Miami olduğu iddia edildi. Al Ittihad ve Barcelona ile adı geçen Arjantinli yıldızın son kararını verdiği ve ABD ekibine imza atacağı konuşuluyor.

Guillem Balague'nin haberine göre, Barcelona ve Al Ittihad'ın peşinde olduğu Lionel Messi, tercihini Inter Miami'den yana kullandı. Arjantinli yıldız, büyük bir sürpriz olmazsa kariyerine ABD'de devam edecek.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

David Beckham Lionel Messi Miami Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title