Haberler

Kitap yazarı Aykut Demirel: Benim için "Çok tuhaf biri" diyorlar.

Güncelleme:

"27" adlı ilk kitabıyla beğeni toplayan Aykut Demirel'in hedefi; dünya çapında tanınan bir yazar olmak. Ancak genç yeteneğin ilginç bir isteği var: "Benim için 'Çok kaliteli yazar' denmesinden ziyade 'Çok tuhaf biri' denilmesini tercih ederim."

Aykut Demirel hem yazar hem de illüstratör sanatçısı. Sanatın bu iki koluna da genç yaşta ilgi duymaya başlayan Demirel, edebiyat alanındaki ilk eserini beğeniye sundu. "27" adlı roman yayınlanır yayınlanmaz okurların ilgisini çekti ve en çok satanlar listesine giriş yaptı.

"Adını sadece Türkiye değil, tüm dünya duyacak."

Resim alanında ürettiklerini de dijital dünyada sanatseverlerin beğenisine sunan ve şimdilerde önemli bir sergiye hazırlanan Aykut Demirel, kendisi için ilk sırada yazarlığın geldiğini söylüyor. Bu alanda ilerlemek isteyen Demirel, adını sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya duyurmak istiyor.

"İyi olmasına iyi de..."

İlk kitabıyla geniş bir okur kitlesine ulaşarak hayallerini gerçekleştirme yolunda ilk adımını atan Aykut Demirel sıra dışı bir karakter. Demirel'in en büyük arzusu da sıra dışı bulunmak: "Hedefim yalnızca Türkiye çapında değil, dünya çapında bir yazar olmak ve yazarken sıradan değil, son derece sıra dışı olmak. Mesela ileride bir gün 'Aykut Demirel nasıl biri?' diye sorulduğunda; 'Çok kaliteli bir yazar' denilmesinden ziyade, 'Aykut Demirel iyi bir yazar olmasına iyi de; çok tuhaf biri' denmesini tercih ederim."

title