Haberler

Kings Filmi

Kings filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kings filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Gerçek bir olaydan uyarlanan “Kings”, 1992 yılında Afrikalı kökenli ABD vatandaşı Rodney King’i darp eden polislerin serbest bırakılmasıyla başlayan Los Angeles olaylarını konu ediniyor. Sokak çocuklarına karşı zaafı olan Millie ( Halle Berry ) çok çalışan yalnız bir annedir. Halihazırda sekiz çocukla birlikte yaşayan Millie bir yenisini daha eve getirir. Serseri bir mayın olarak tanımlanabilecek komşusu Obie ( Daniel Craig ) ise çoğunlukla Afrikalı Amerikanların, Latinlerin ve Korelilerin yaşadığı mahalledeki tek beyazdır. Irksal gerilim artarken, Millie ve Obie beklenmedik bir ittifak içine girer. Rodney King’i darp eden dört polisin serbest bırakılmasıyla başlayan olaylar sırasında, ikili kaosun hakim olduğu şehirde Millie’nin çocuklarını sağ salim eve döndürmeye çalışır.

Yönetmen: Deniz Gamze Ergüven

Senaryo: Deniz Gamze Ergüven

Oyuncular: Halle Berry, Daniel Craig, Kaalan Walker, Lamar Johnson, Rachel Hilson, Issac Brown, Kevin Carroll , Rick Ravanello, Kirk Baltz, Dougles Spain, Charlotte Ubben, Richie Stephens, Reece Cody, Lorrie Odom, Tommy Berklund, Lewis T. Powell, Flor de Maria Chahua, Heidi Levitt, Janet Song, Thailer Lucas, Eric Watson, Jack Merrill, Hahn Cho, Serenity Reign Brown, Aiden Akpan, Gary Yavuz Perreau, Ce'Onna Meilani Johnson, Lorenz Arnell, Quartay Deneya, Adalgiza Chermont

Filmin Türü: Suç

Orijinal Adı: Kings

Yapımcı Firma: Bliss Meida

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD, Belçika, Fransa

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 92 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 11.05.2018

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Amerika Birleşik Devletleri Daniel Craig Los Angeles Halle Berry Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title