Haberler

Kardeşlerim canlı izle! ATV Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle! Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Ekranları sevilen dizisi Kardeşlerim bu akşam 51. bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Kardeşlerim dizisini canlı izlemek isteyen izleyiciler Google'da 'Kardeşlerim canlı izle! ATV Kardeşlerim 51. yeni bölüm canlı izle! Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?' şeklinde arama yapıyor. Kardeşlerim canlı izle! ATV Kardeşlerim 51. yeni bölüm canlı izle! ATV Kardeşlerim full HD izle!

Kardeşlerim full HD izle! Kardeşlerim canlı izle! Heyecanla beklenen Kardeşlerim yeni bölümü bugün ATV'de ekranlara geliyor. Kardeşlerim canlı izle! ATV Kardeşlerim 51. yeni bölüm canlı izle! Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? Kardeşlerim son bölümde neler oldu? Kardeşlerim fragman izle! Kardeşlerim yeni fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim full izle!

KARDEŞLERİM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kardeşlerim dizisi her Cumartesi saat 20:00'da ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

KARDEŞLERİM KONUSU NEDİR?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim canlı izle! ATV Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle! Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

KARDEŞLERİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Biz kimseyi yarı yolda bırakmadık, onlar müsait bir yerde indiler."

Emir, arabasıyla beraber denizin derinliklerinde kaybolurken, Asiyeler de iş birliği yapmaktan başka çareleri olmadığını kabullenirler. Ataman Koleji'nde; Ömer, Doruk, Oğulcan ve Berk'i ciddi derecede etkileyecek sürprizler yaşanmaya başlarken, şirketteki iplerin elinde olduğunu göstermek isteyen Akif, Ayla ve Nebahat'e kurnazca bir oyun kurar. Gönül, Orhan'ı Şengül'den uzaklaştırmak için sinsi hamleler yaparken, çaresizce ne yapacaklarını düşünen Asiyeler ise, okulda gördükleri manzara karşısında şoke olurlar.

KARDEŞLERİM OYUNCU KADROSU

Celil Nalçakan - Akif Atakul

Halit Özgür Sarı - Kadir Eren

Ahu Yağtu - Suzan Manyaslı

Cüneyt Mete - Orhan Eren

Fadik Sevin Atasoy - Şengül Eren

Su Burcu Yazgı Coşkun - Asiye Eren

Yiğit Koçak - Ömer Eren

Aylin Akpınar - Emel Eren

Kardeşlerim canlı izle! ATV Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle! Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Kardeşlerim Atv Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title