Haberler

Karaman: Anavatan Partisi Lideri Mumcu Karaman'da

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Mersin'in Mut İlçesi'nde düzenlenen kayısı festivali sonrası Karaman'da partililerle biraraya gelip bir süre sohbet etti.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Mersin'in Mut İlçesi'nde düzenlenen kayısı festivali sonrası Karaman'da partililerle biraraya gelip bir süre sohbet etti.

Karaman Polisevi'nde partililerle sohbet eden Anavatan Partisi Genel Başkanı Mumcu, TÜSİAD'ın hükümetle ilgili yaptığı açıklamaları değerlendirerek, "Biz bir yıldır söylüyoruz. Bazı şeyleri yeni anladılar. Beni endişelendiren şey bugün söylenenler değil, bundan 6 ay sonra söylenecek olanlar. Eğer yapılan ikazlar dikkate alınmazsa, Türkiye çok ağır bedeller ödemek zorunda kalacaktır. Zaten ödemektedir, fakat çok daha ağır bedeller ödemek zorunda kalacaktır" dedi. Ülke gündeminde olan çete söylentilerini de dosyalar savaşı olarak değerlendiren ve bu savaşın kaybedeninin ülke olacağı ifade eden Erkan Mumcu, "Ortalıkta bir çok bilgi dolaşıyor. Ben hangisinin gerçek hangisinin yanıltma amaçlı olduğunu bilemiyorum. Şu anda her şey çok taze. Gördüğüm kadarıyla bir dosyalar savaşı yaşanıyor. Olayların arkasında yatan şey birbiriyle çatışma eğiliminde olan tarafların birbirlerine örtülü mesaj göndermeleridir. Ama bu çatışma eğiliminden Türkiye zarar görüyor. Bu çatışmanın bu kavganın galibi olmaz ve kaybedenin de Türkiye olacağı kesindir. Öyle sahte el tutuşmalar değil de hakikaten el ele gönül gönüle vermemiz gerekiyor. Birileri tavşana kaç tazıya tut oyunu oynuyor ne yazık ki Türkiye'de bu tuzağın içine hızla sürükleniyor. Türkiye'de yaşayan herkesin yaşadığı sorunların çözümünde beraber olalım. Mesela siyasi partiler yasasını değiştirip iktidarı gerçekten millete verecek, gerçekten demokrasiyi getirecek yasalar çıkaralım. Dokunulmazlıkları sınırlayarak meclise itibar kazandıralım. Yolsuzlukların üzerine rahatça gidebilme imkanı sağlayalım. Sonsuz cumhurbaşkanı kavgalarından ülkenin zarar göreceği aşikar. Halk seçsin cumhurbaşkanını" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title