Haberler

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası 'TAKSİM' uygulamasını tanıttı

Güncelleme:

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası 'TAKSİM' uygulamasını tanıttı İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO), yerli ve milli taksi bulma aplikasyonu olan 'TAKSİM' uygulamasını tanıtımını yaptı.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası 'TAKSİM' uygulamasını tanıttı

İSTANBUL - İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO), yerli ve milli taksi bulma aplikasyonu olan 'TAKSİM' uygulamasını tanıtımını yaptı. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, aplikasyonla ilgili konuşma yaparak, "Bizim öz malımız olan milli yerli aplikasyonu hazırlığını yaptık, aplikasyonu tamamladık. Dijital Taksi Aplikasyonumuzun adı TAKSİM. Bu uygulama sürücüleriyle müşterileri dijital ortamda buluşturan, uçtan uca taksi hizmetini dijitalleştiren mobil uygulama çözümüdür" dedi.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, yerli ve milli taksi bulma aplikasyonu olan TAKSİM uygulamasının tanıtımını yaptı. Özel bir otelde düzenlenen programa Başkan Aksu'nun yanı sıra kent genelindeki taksi esnafı katıldı. Gecede konuşma yapan Başkan Aksu, 'TAKSİM' uygulamasının özelliklerini anlatarak, uygulamayla ilgili bilgiler aktardı.

"Yerli ve milli aplikasyonumuz 'TAKSİM' tamamladık, kamuoyuna duyuruyoruz"

Uygulamanın tanıtım toplantısında konuşan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "Bizim öz malımız olan milli yerli aplikasyonu yapmak. Bunun hazırlığını yaptık, aplikasyonu tamamladık. Şimdide kamuoyuna duyuruyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Dijital Taksi Aplikasyonumuzun adı TAKSİM. Bu uygulama sürücüleriyle müşterileri dijital ortamda buluşturan, uçtan uca taksi hizmetini dijitalleştiren mobil uygulama çözümüdür. TAKSİM sürücülerin cep telefonlarına yükleyecekleri, TAKSİM sürücü aracılığıyla sisteme dahil olduğu, yolcuların da uygulama ile en yakın müsait taksiye ulaşabildikleri dijital taksi platformudur" dedi.

"Uygulama en yakın taksiyi ve önceden gideceğini güzergahı, taksimetre ücretini görme fırsatı sunuyor"

Uygulama ile vatandaşların en yakın taksiye ulaşacağını söyleyen Aksu, "En yakın taksiyi kolayca bulun. Çevrenizdeki en yakın müsait, sarı, turkuaz ve siyah taksileri çağırabilme imkanı sunuyor. Bulunan yere, ya da istenilen farklı bir konuma taksi çağırabilme imkanı sunuyor. Taksinin gelme süresini kolaylaştırıyor. Yolculuk ücreti ve güzergahı görebilme imkanı sunuyor. Taksiyi çağırmadan önce gidebileceğiniz noktaya yol güzergahını ve taksimetre ücretini önceden görebilirsiniz. Taksi türlerine göre yolculuk ücretini seçebilir ve görebilirsiniz. Ödeme türü olarak nakit ödeme ya da kredi kartını tercih edebilirsiniz" diye konuştu.

"Yolcu memnuniyet puanı en yüksek sürücülere öncelik veriliyor"

Sistemin nasıl taksi seçtiğini anlatan Başkan Aksu, "Sistem taksiler arasından hangisini seçiyor. Sistem bazı kriterleri baz alarak size en uygun taksiyi yönlendiriyor. Size en kısa zamanda ulaşacak taksiler arasından seçim yapılıyor. Yolcu memnuniyet puanı en yüksek sürücülere öncelik veriliyor. Yolcu karşı tarafa gidiyorsa, karşının taksilerine öncelik veriliyor. Yakın duraklarda öncelik veriliyor. Yani ilk kayıt olduğunuz zaman aplikasyonu yüklerken yaka seçme butonu var. Yakadan yakaya geçtiğiniz zaman geriye dönüşte ilk yolcuyu size yönlendirmiş oluyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title