Haberler

İstanbul Emniyetindeki Toplantı Sona Erdi

Adalet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek ile İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun Katıldığı İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki Değerlendirme Toplantısı Sona Erdi.

Adalet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek ile İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun katıldığı İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki değerlendirme toplantısı sona erdi.

Bakanlar Çiçek ve Aksu ile İstanbul Valisi Muammer Güler, saat 21.00 sıralarında geldikleri İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesindeki yerleşkesinde, Hrant Dink cinayetiyle ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

Basına kapalı toplantıya, Hollanda ziyaretini yarıda keserek Türkiye'ye dönen İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da saat 22.35'ten itibaren katıldı.

İçişleri Bakanı Aksu, toplantının ardından basın mensuplarının, ''Bir açıklamanız olacak mı?'' sorusuna, ''Yarın belki de olur'' yanıtını verdi.

Aksu, ''eşkale ulaşılıp ulaşılamadığı'' yönündeki soru üzerine de bu konuların söylenmeyeceğinin daha önce belirtildiğini ifade ederek, biraz sabırlı olunmasını istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title