Haberler

Icardi ceza aldı mı? Icardi kaç maç ceza aldı? Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Güncelleme:

Icardi ceza aldı mı? Icardi kaç maç ceza aldı? Futbol dünyasının gündemine oturan Icardi'nin durumu merak konusu oldu. Icardi'ye verilen ceza ve bu cezanın kaç maçlık olduğu futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Bu konuda herhangi bir açıklama yapılmış mı, yapıldıysa Icardi'nin cezası kaç maç olacak, tüm detaylar haberimizde.

Ankaragücü maçında tribünlere yaptığı hareket sonrası tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin cezası belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü maçında yaptığı hareket sonrası tedbirsiz olarak sevk edilen Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin 1 resmi müsabakadan men ve 19 bin 500 TL para cezası aldığını açıkladı.

ICARDI CEZA ALDI MI?

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü maçında yaptığı hareket sonrası tedbirsiz olarak sevk edilen Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin 1 resmi müsabakadan men ve 19 bin 500 TL para cezası aldığını açıkladı.

ICARDI BEŞİKTAŞ MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Galatasaray'ın Antalyaspor'u konuk edeceği maçta cezasını çekecek olan Arjantinli, gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş derbisinde ise sahada olacak.

Icardi ceza aldı mı? Icardi kaç maç ceza aldı? Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Icardi ceza aldı mı? Icardi kaç maç ceza aldı? Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Beşiktaş Futbol 3.Sayfa Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title