Haberler

Hayvan Barınağı Kışa Hazır

Güncelleme:

Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi kışa hazır.250 hayvan kapasiteli barınakta, kış aylarının gelmesi ile birlikte kapsamlı bir tadilat çalışması gerçekleştirildi.

Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi kışa hazır.

250 hayvan kapasiteli barınakta, kış aylarının gelmesi ile birlikte kapsamlı bir tadilat çalışması gerçekleştirildi. Isı yalıtımından, olumsuz hava koşullarına karşı sevimli patilerin açık kullanım alanlarının branda gerilmesine kadar birçok detaylı çalışma ile barınak kış şartlarına uygun hale getirildi. Barınağın dışında sokak hayvanları için sabit olarak şehir merkezinde 11 mama odağı ve 2 tane mama matik mevcut olup, şehrin kırsal alanlarında ise sevimli dostlarımız için belirlenen noktada besleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Hayvan sevgisi ve sorumluluk bilinci aşılıyoruz

İlçe genelinde şefkat elini can dostlarına uzatmaya devam ettiklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Mamak sınırları içerisinde sahipsiz dolaşan sokak hayvanlarını rehabilitasyon merkezimize getirilerek gerekli bütün tedavi ve kısırlaştırma işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Sokaktaki canlarımızı burada yalnızca tedavi etmiyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında barınağı ziyarette bulunan çocuklarımıza hayvan sevgisi ve sorumluluk bilinci aşılıyoruz. Barınağımızda yapılan çalışmaları minik ziyaretçilerimize gösteriyor onların yüreklerine hayvan sevgisi yerleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Mamak Belediyesi Mamak Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title