Haberler

HALK TV canlı izleme linki! Youtube Halk TV şifresiz canlı İZLE! Halk TV Full HD canlı yayın izleme linki!

Halk TV canlı yayın ile Halk TV'de yer alan tartışma programlarını ve haber programlarını canlı olarak takip edebilirsiniz. Halk TV canlı yayın izlemek isteyenler için Halk TV canlı izle ve Halk TV canlı yayın linki haberimize ekledik. İşte HALK TV canlı izleme linki! Youtube Halk TV şifresiz canlı İZLE! Halk TV Full HD canlı yayın izleme linki!

Halk Tv ekranlarında yayınlanmakta olan yapımları izlemek isteyen izleyiciler tarafından HALK TV canlı izleme linki araştırılıyor. Farklı programları izlemek isteyenler, haberimizde yer alan Halk TV Full HD canlı yayın izleme linki ile birlikte yayını izleyebilirler. İşte HALK TV canlı izleme linki! Youtube Halk TV şifresiz canlı İZLE! Halk TV Full HD canlı yayın izleme linki!

HALK TV CANLI İZLEME LİNKİ

Halk TV canlı izlemek için 'ye tıklayınız.

Halk TV, Türkiye'de yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Her saat başı haber veren bir kanaldır. Ayrıca bu kanalla ilişkili bir de radyo istasyonu (Halk Radyo) bulunmaktadır.

Digiturk, D-Smart, KabloTV, BluTV, tivibu, Turkcell TV+, Vodafone TV, Türksat 3A, Türksat 4A ve internet üzerinden izlenebilmektedir.

10 Ocak 2005 tarihinde Deniz Baykal'a yakın iş adamlarının girişimleriyle kuruldu. 2020 yılının başında iş insanı Cafer Mahiroğlu tarafından satın alındı. 16 Temmuz 2020'de stüdyoları, 23 Temmuz 2020'de ise grafikleri ve jenerikleri yenilendi. 4 Ekim 2020'de HD yayına geçti. 18 Ekim 2021'de ise yeni logoya geçildi.

HALK TV FREKANS BİLGİLERİ

HALK TV Frekansı ayarı 12422, Sinyal oranı 27500, Polarizasyon yönü V (Vertikal) - Dikey Batı şeklinde ayarlamanız gerekiyor.
Uydu : Türksat 4A
Frekans : 12422
Sinyal Oranı : 27500
Polarizasyon : V (Vertikal) - Dikey Batı
FEC : 3/4
Audio PID : 5200
Video PID : 5100
Kapsama Alanı : Batı

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title