Haberler

Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman, günü mü değişti? Evlilik Hakkında Her Şey gün mü değiştirdi? Yeni günü hangi gün oldu? 14 Aralık Salı neden yok?

Güncelleme:

Evlilik Hakkında Her Şey, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 21 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'un uyarladığı, Türk yapımı dram ve polisiye türündeki televizyon dizisi. Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman? Evlilik Hakkında Her Şey gün mü değiştirdi? Yeni günü hangi gün oldu? 14 Aralık Salı neden yok?

Evlilik Hakkında Her Şey normalde Salı günleri Fox TV'de yayınlanıyordu. Fakat dizi bugün yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. Bunun ardından izleyiciler, Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman? Evlilik Hakkında Her Şey gün mü değiştirdi? Yeni günü hangi gün oldu? 14 Aralık Salı neden yok? merak etti. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey günü mü değişti? Evlilik Hakkında Her Şey yeni günü hangi gün oldu? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümü haftaya mı, bu hafta neden yok?

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Dizi her Salı günü saat 20:00 'da Fox TV'de yayınlanıyor. Dizi 14 Aralık Salı günü 1 haftalık ara verecek. Yeni bölümü haftaya 21 Aralık'ta ekranlara gelecek.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY GÜNÜ MÜ DEĞİŞTİ, YENİ GÜNÜ NE ZAMAN?

Hayır dizinin günü değişmedi. Dizi sadece bu haftalık ekranlarda olmayacak. Normalde Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Salı günleri yayınlanıyordu. Fakat bugün Mahkum dizisi yayınlandığı için Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümü ekrana gelmedi. Mahkum dizisinin asıl günü Perşembe günüdür. Haliyle Evlilik Hakkında Her Şey 1 hafta ara verdi ve diğer haftalar Salı günü yayınlanmaya devam edecektir.

Twitter paylaşımı şöyle:

"Hepinizi çok özledik. #EvlilikHakkındaHerŞey yeni bölümleriyle 21 Aralık Salı 20.00 itibarıyla her Salı FOX'ta!"

Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman, günü mü değişti? Evlilik Hakkında Her Şey gün mü değiştirdi? Yeni günü hangi gün oldu? 14 Aralık Salı neden yok?

Buna göre dizinin yeni bölümü bu hafta olmayacak. Dizinin yeni bölümü haftaya yayınlanacak.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY KONUSU NE?

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY OYUNCULARI KİMLER?

Gökçe Bahadır : Azra Cevher Günay

Sumru Yavrucuk : Çolpan Cevher Arsen

Yiğit Kirazcı : Yıldırım Şahin

Sarp Akkaya : Sergen Günay

Gökçe Eyüboğlu : Sanem Cevher

Fırat Altunmeşe : Ural Beyaz (Aztek)

Tülin Ece : Güneş Cevher

Bertan Asllani : Yalın

Cevdet Arıcılar : Faruk Cevher

Erdal Küçükkömürcü : Erman Arsen

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Evlilik Hakkında Her Şey Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title