Haberler

CANLI İZLE| Devlet Bahçeli grup toplantısı CANLI izle! Devlet Bahçeli konuşması canlı izleme linki! Devlet Bahçeli ne konuşacak?

Güncelleme:

Anayasa'daki başörtüsü düzenlemesine destek talebiyle HDP'yi ziyaret etmesi kulisleri hareketlendirdi. HDP konusunda keskin kırmızı çizgileri bulunan Cumhur ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konu hakkında söyleyecekleri merak ediliyor. Konu hakkında konuşacağını söyleyen Devlet Bahçeli'nin konuşmasının ne zaman olduğu merak edilirken canlı takip edilmek isteniyor. Devlet Bahçeli grup toplantısı CANLI izle! Devlet Bahçeli konuşması canlı izleme linki!

Devlet Bahçeli grup toplantısı CANLI izle araması vatandaşlar tarafından yapılıyor. HDP konusunda keskin kırmızı çizgileri bulunan Cumhur ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konu hakkında söyleyecekleri merak ediliyor. Konu hakkında konuşacağını söyleyen Devlet Bahçeli'nin konuşmasının ne zaman olduğu merak edilirken canlı takip edilmek isteniyor. Devlet Bahçeli grup toplantısı CANLI izle! Devlet Bahçeli konuşması canlı izleme linki!

DEVLET BAHÇELİ GRUP TOPLANTISI CANLI İZLE!

Devlet Bahçeli'nin 8 Kasım günü 10:45'te grup toplantısındaki konuşmasını canlı izleme linkin haberimizin sonunda yer alıyor.

DEVLET BAHÇELİ NE ZAMAN KONUŞACAK?

Devlet Bahçeli, Meclis'te gerçekleşecek olan toplantıda 10:45'te konuşacak.

CANLI İZLE| Devlet Bahçeli grup toplantısı CANLI izle! Devlet Bahçeli konuşması canlı izleme linki! Devlet Bahçeli ne konuşacak?

AK Parti yönetiminin, Anayasa'daki başörtüsü düzenlemesine destek talebiyle HDP'yi ziyaret etmesi kulisleri hareketlendirdi. HDP konusunda keskin kırmızı çizgileri bulunan Cumhur ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu ziyaret hakkında ne düşündüğü büyük merak konusu olurken, konuyla ilgili görüştüğümüz MHP kaynakları "Herkes Bahçeli'nin bugünkü grup toplantısında yapacağı konuşmayı beklesin" ifadelerini kullandı. Gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan tartışma yaratan ziyaretle ilgili "Bahçeli'nin haberi var mıydı?" sorusuna, "MHP ile tüm önemli süreçleri beraber belirleyeceğimizi, ittifaka düşen anlayışın da bu olduğunu ifade etmek isterim. Ancak bu ziyaret AK Parti'nin yönetimindeki bir süreçtir" yanıtını verdi.

AK Parti cephesinin ardından gözler bu sefer de Milliyetçi Hareket Partisi cephesine çevrildi. Herkes MHP'nin konuyla ilgili nasıl bir tavır ortaya koyacağını merak ediyor. Haberler.com olarak ulaştığımız MHP'li kaynaklar da bugün Devlet Bahçeli tarafından Meclis'te gerçekleştirilecek grup toplantısını işaret etti. MHP'li kaynaklar, herkesin Devlet Bahçeli'nin konuşmasını dinlemesi gerektiğini ifade etti. Bahçeli'nin bugünkü konuşmasında HDP konusunda neler söyleyeceği ise büyük merak konusu.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Halkların Demokratik Partisi Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Devlet Bahçeli TRT Haber Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title