Haberler

'Arkadaşlarım Benden Yoruldu'

Doğa Rutkay 'Hipoaktif'mişoyuncu Doğa Rutkay, Üzerinde Engellenemeyen Bir Enerji Olduğunu Söyledi.

DOĞA RUTKAY 'HİPOAKTİF'MİŞOYUNCU DOĞA RUTKAY, ÜZERİNDE ENGELLENEMEYEN BİR ENERJİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Oyuncu-sunucu Doğa Rutkay, hiperaktifliğin de üzerinde engellenemeyen bir enerjisinin olduğunu ve sürekli hareket etme ihtiyacı hissettiğini söyledi.

Tiyatro oyunlarının dışında dizilerde yer alan ve televizyon ekranlarında da sunuculuk yapan Doğa Rutkay, tv8'de Başak Sayan'ın 'Kayıt Dışı' programında çok enerjik bir yapıya sahip olduğundan bahsetti.

'Ben hiperaktif değilim, ben hipoaktifim. Yani hiperaktifin de üstü. Engellenemeyen bir enerji ve konsantrasyon kaybı. Yani hiçbir şeye odaklanamama' diyerek yapısı hakkında bilgiler veren Rutkay, şu anda yaptığı işleri yapabiliyor olmasının da bir mucize olduğunu belirtti.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, aşırı enerjinin okulda kendisini olumsuz yönde etkilediğini vurgulayan Doğa Rutkay, okulu bitirmesini de bir 'mucize' olarak nitelendirdi.

Arkadaşlarının ve ailesinin enerjisinden bir hayli yorulduğunu anlatan Doğa Rutkay, her şeyi de büyük yaşadığını şu sözlerle ifade etti:

'Sakin, ılımlı bir tip değilim. Her şey çok büyük. Yani büyük cümleler, büyük duygular, her şey fazla bende. Taşan bir şeyler var.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title