Haberler

Akçaabat Belediyesi 11. Erol Günaydın Tiyatro Günleri Başlıyor

Güncelleme:

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Erol Günaydın Tiyatro Günleri, 1-6 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında Erzurum, Giresun, Ordu, Bursa ve Trabzon'daki tiyatro grupları sahne alacak.

Akçaabat Belediyesince düzenlenen 11. Erol Günaydın Tiyatro Günleri 1-6 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri'nin 11'incisinin 1-6 Mart arasında tiyatroseverlerle buluşacağı belirtildi.

Etkinliğe bu yıl Erzurum, Giresun, Ordu, Bursa ve Trabzon'daki tiyatro gruplarının katılacağı ifade edilen açıklamada, tiyatro günlerinin, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun hazırladığı "Rumuz Goncagül" adlı oyunla başlayacağı aktarıldı.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, tiyatro gruplarının belirlenmesi için titiz bir planlama, çalışma ve organizasyon gerçekleştirdiklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Tiyatro günlerimize 1999 yılında kurulan Akçaabat Belediye Tiyatromuz başta olmak üzere yurdumuzun çeşitli bölgelerinden, çevre il ve ilçelerden tiyatro ekipleri katılacak. Bu ekiplerin belirlenmesinde titiz bir planlama ve çalışma yürüttük. Kültür ve sanat şehri olan Akçaabat'ımızın unvanına yakışır faaliyetler yapmaya, Akçaabatlı hemşehrilerimizin gönüllerine dokunabilecek işlere imza atmaya devam edeceğiz."

Tiyatro günlerinde oyunların her akşam saat 19.00'da Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde sahneleneceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Erol Günaydın Akçaabat Giresun Erzurum Trabzon Bursa Ordu Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title