Haberler

Adana Demirspor - Trabzonspor maç özeti! Adana Demirspor - Trabzonspor maçı kaç kaç? Adana Demirspor - Trabzonspor maçı canlı izle!

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig hedefine ulaşmak isteyen Adana Demirspor - Trabzonspor bugün karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Adana Demirspor - Trabzonspor maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki, Adana Demirspor - Trabzonspor maçı ne zaman? Adana Demirspor - Trabzonspor maçı kaç kaç? Adana Demirspor - Trabzonspor maçı canlı izle!

Spor Toto Süper Lig heyecanla beklenen müsabakada Adana Demirspor - Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi Adana Demirspor - Trabzonspor maçı şifresiz mi? Adana Demirspor - Trabzonspor maçı hakemi kim? Adana Demirspor - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı. Adana Demirspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Adana Demirspor - Trabzonspor maçı kaç kaç? Adana Demirspor - Trabzonspor maçı canlı izle! Detaylar haberimizdedir…

ADANA DEMİRSPOR - TRABZONSPOR MAÇI KAÇ KAÇ?

Adana Demirspor - Trabzonspor maçı kıyasıya mücadele başladı. Adana Demirspor üstünlüğü ile maç 3-2 bitti.

ADANA DEMİRSPOR - TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ

01' Karşılaşma başladı.

4'Trabzonspor Gbamin sarı kart gördü.

10' Adana Demirspor 1-0 Trabzonspor

37' Ttabzonspor, Adana Demirspor karşısında Anastasios Bakasetas'ın penaltı golüyle beraberliği sağladı.

45' Trabzonspor Bartra sarı kart gördü.

45' Karşılaşmanın ilk yarısına en az 6 dakika ilave edildi.

45' Karşılaşmanın ilk yarısı tamamlandı. Adana Demirspor 1-1 Trabzonspor

46' İkinci yarı başladı.

55' Adana Demirspor 2-1 Trabzonspor

90' Karşılaşma sona erdi. Adana Demirspor 3-2 Trabzonspor

Karşılaşmanın ilk yarısında daha etkili taraf olan Adana Demirspor, 10. dakikada Rodrigues ile öne geçti. Bordo-mavililerde ise Bakasetas, 36. dakikada penaltıdan attığı gol ile cevap verdi. Takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

SON SÖZÜ SAMET SÖYLEDİ

İkinci yarı dengede geçen oyunda Adana Demirspor, 55. dakikada N'Diaye ile bir kez daha öne geçti. Trabzonspor'da yeni transfer Umut Bozok, 84. dakikada attığı gol ile skora dengeyi getirdi. Adana Demirspor'da Samet Akaydın 90+4. dakikada attığı gol ile takımına 3-2'lik galibiyeti getirdi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Adana Demirspor Trabzonspor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title