Haberler

GZT Giresunspor maçından notlar

Pereira 4 değişiklik yaptıSarı lacivertlilerde 6 eksikMert Hakan ilk kez 11'de - Giresunspor'da tek eksik- Traore 11'de yer aldı- Sakatlanan Sankhare kadroda yok Mustafa AKIN / - Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe, GZT Giresunspor ile mücadele etti.

Pereira 4 değişiklik yaptı

Sarı lacivertlilerde 6 eksik

Mert Hakan ilk kez 11'de

- Giresunspor'da tek eksik

- Traore 11'de yer aldı

- Sakatlanan Sankhare kadroda yok

Mustafa AKIN / - Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe, GZT Giresunspor ile mücadele etti. Ülker Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan maçta hakem Cüneyt Çakır düdük çaldı. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, geçtiğimiz hafta oynanan Başakşehir maçının kadrosuna göre 4 değişiklik yaptı. Pereira; Meyer'in yerine Mert Hakan'a, Muhammed'in yerine Mesut'a, Berisha'nın yerine Valencia'ya, Pelkas'ın yerine Rossi'ye görev verdi.

Fenerbahçe, GZT Giresunspor maçına şu 11'le çıktı: Altay, Serdar Aziz, Minjae Kim, Szalai, Osayi Samuel, Luiz Gustavo, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Rossi, Mesut Özil, Valencia

SARI LACİVERTLİLERDE 6 EKSİK

Fenerbahçe, Giresunspor maçına 6 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı lacivertli ekipte İrfan Can, Nazım, Tisserand ve Sosa sakatlıları sebebiyle forma giyemedi. Bu isimlerin yanı sıra sakatlıkları sona eren ve çalışmalara başlayan Zajc ile Serdar Dursun kadroya dahil edilmedi.

MERT HAKAN İLK KEZ 11'DE

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, GZT Giresunspor maçıyla ilk kez 11'de yer aldı. Ligde daha önce Adana Demirspor ve Antalyaspor maçlarında sakatlığı sebebiyle kadroda yer almayan Mert Hakan'a Sivasspor mücadelesinde ise teknik direktör Vitor Pereira tarafından şans verilmemişti. Altay ve Medipol Başakşehir mücadelelerinde ise oyuna sonradan dahil olan Mert Hakan, Avrupa'da ise Eintracht Frankfurt'a karşı ilk 11'de yer almıştı.

GİRESUNSPOR'DA TEK EKSİK

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçe maçına tek oyuncusundan yoksun çıktı. Giresun temsilcisinde antrenmanda sakatlanan Younousse Sankhare kadroda yer alamadı. Öte yandan sakatlığı sona eren Traore ise ilk 11'de yer aldı.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçe maçına şu 11'le çıktı: "Onurcan Piri- Zeki Yavru, Diarra, Perez, Aziz Behich, Traore, Flavio, Pelupessy, Serginho, Diabate, Balde"


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Giresunspor Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title