Haberler

Gürdal Ailesinin Acı Günü

Aydın Ziraat Odası Başkanlığı da Yapan Demokrat Parti'den Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Arif Güral'ın Manisa'da Yaşayan ve Dün Vefat Eden Ağabeyi Hamit Gürdal, Yakınları ve Sevenleri Tarafından Toprağa Verildi.

Aydın Ziraat Odası Başkanlığı da yapan Demokrat Parti'den Aydın 3. sıra milletvekili adayı Arif Güral'ın Manisa'da yaşayan ve dün vefat eden ağabeyi Hamit Gürdal, yakınları ve sevenleri tarafından toprağa verildi.

15 yıl önce kalp krizi geçirdiği öğrenilen Hamit Güral (63), yaşadığı bağ evinde aniden fenalaşınca hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Manisa'da uzun yıllar tarımla uğraşan ve mütahitlik de yapan Hamit Güral'ın eşi Oya Güral ile kızı Yaprak ve ailesinin yanı sıra yakınları, sevenleri onu son yolculuğuna uğurlamak için Hatuniye Cami'inde biraraya geldi. Cenazeye ayrıca Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Aydın İl Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan, Manisa Ziraat Odası Başkanı Nuri Sorman, çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gürdal, ikindi namazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü Çatal Mezarlığı'nda ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

(ÖA-YK)

27.06.2007 18:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title