Haberler

Güneş: Bu Maçın Önemini Biliyorduk

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'un Son Haftalarda İyi Sonuçlar Aldığını Belirterek, 'Puan Kaybına Tahammülü Olmayan Bir Takım Olarak Maça İyi Başladık. Pozisyon Bulmaya Başladık, Gol de Bulduk. İlk Yarıda Hedefimiz Buydu. İkinci Yarıda Daha İyi Olmamıza ve Zaman Zaman Pozisyon Bulmamıza Rağmen Defansa Yüklenince Rakibe Şans da Verdik. Bu da Bizim Zaaflarımız Oldu. Net Gol Pozisyonlarımız Vardı, Ama Oyunda Kopmalar Oldu. Maçın Genelinde Oyuncularımız İyi Çalıştı. Bu Maçın Önemini Biliyorlardı. Onları Tebrik Ediyorum. Güzel Bir Maç Oldu, İyi Bir Sonuç Aldık' Diye Konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'un son haftalarda iyi sonuçlar aldığını belirterek, ''Puan kaybına tahammülü olmayan bir takım olarak maça iyi başladık. Pozisyon bulmaya başladık, gol de bulduk. İlk yarıda hedefimiz buydu. İkinci yarıda daha iyi olmamıza ve zaman zaman pozisyon bulmamıza rağmen defansa yüklenince rakibe şans da verdik. Bu da bizim zaaflarımız oldu. Net gol pozisyonlarımız vardı, ama oyunda kopmalar oldu. maçın genelinde oyuncularımız iyi çalıştı. Bu maçın önemini biliyorlardı. Onları tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu, iyi bir sonuç aldık'' diye konuştu.

Önümüzdeki Fenerbahçe maçının sorulması üzerine Güneş, ''Maç skorları bakımından şunu ya da bunu söylemek mümkün değil. Biz her maça kazanmak için çıkacağız. Aldığımız sonuçlar bizi nereye götürür hep beraber göreceğiz. Uzun vadeli, yani mesela şampiyonluk, ikinci olmak üçüncü olmak gibi sloganları kullanmak istemiyorum. Şimdi Denizli maçını aldık, o bitti. Fenerbahçe maçın için de Salı günü çalışmalara başlayacağız. O maçtan sonra yine konuşuruz. Şu anda erken bizim için hedef koymak'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title