Haberler

İSTANBUL HABER TAKİP GÜNDEMİ

Güncelleme:

19.00TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 15 Temmuz şehitlerinden Astsubay Ömer Halisdemir'in hayatının anlatıldığı "Ben Ömer" isimli belgeselin özel gösterimine katılacak.

19.00

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 15 Temmuz şehitlerinden Astsubay Ömer Halisdemir'in hayatının anlatıldığı "Ben Ömer" isimli belgeselin özel gösterimine katılacak.

14.00

İstanbul 2 Nolu Barosu ve Türkiye Hukuk Platformu iş birliği, İstanbul Üniversitesi ev sahipliğinde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün katılımıyla 5. Darbe ile Mücadele Sempozyumu düzenlenecek.

11.00/15.00/16.00

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenecek Müsilaj Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılacak. Kurum, ardından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Marmara Denizi'ne, kalkan ve levrek balıkları bırakılması ve Yenikapı Balıkçı Barınağı ve çevresinde müsilaj incelemesine katılacak.

13.17

-Şehit Emniyet Müdürü Hasan Cevher'in cenazesi öğle namazına müteakip Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından EdirneKapı Şehitliği'ne defnedilecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kurucaşile Bartın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title