Haberler

Yozgat Korsan Bildiriyi Tanımadı, Halkla Sokaklara Çıktı

Korsan bildiriyi tanımadı, halkla sokaklara çıktıYozgat İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım'ın, darbe girişiminin ardından sokağa çıkan vatandaşlara, Vali Kemal Yurtnaç ile birlikte hitap ettiği görüntüler halkın takdirini topladı.

Korsan bildiriyi tanımadı, halkla sokaklara çıktı

Yozgat İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım'ın, darbe girişiminin ardından sokağa çıkan vatandaşlara, Vali Kemal Yurtnaç ile birlikte hitap ettiği görüntüler halkın takdirini topladı.

Darbe girişiminin duyulmasının hemen ardından Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ile Yozgat Cumhuriyet Meydanı'na gelen Yıldırım, eline aldığı megafonla vatandaşlara hitap etti, TRT'de okutulan bildirinin korsan olduğunu söyledi. Albay Yıldırım, darbe girişiminin duyulmasının hemen ardından Cumhuriyet Alanıönda biriken kalabalığa megafonla, "Ben Yozgat Garnizon Komutanı Selçuk albay. Bu bildiri, korsan bir bildiridir. Gerçekle alakası yoktur. Silahlı Kuvvetlerdeki az bir Fethullahçı Terör Örgütü'nün bir çalışmasıdır, uydurmadır, gerçek değildir. Silahlı kuvvetlerimiz her zaman halkımızın yanındadır, arkadaşlar bunu bilinö diyerek halkı teskin etmeye çalıştı.

Yıldırım'ın konuşmasını alkışlayan vatandaşlar, "Gerçek vatan evladı. Allah'ına kurban senin diyeö tezahürat yaptılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Yıldırım Kemal Yurtnaç Yozgat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title