Haberler

Yozgat Kazada Ölen 2 Polis, Törenle Memleketine Uğurlandı

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memurları Fatih Şevket Ersin (29) ve Hayrullah Taşköprü (27), Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memurları Fatih Şevket Ersin (29) ve Hayrullah Taşköprü (27), Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı. Kaza, dün Yozgat- Ankara Karayolu Kırıkkale il sınırında meydana geldi. Ağrı Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli polisler, Ankara'da katıldıkları eğitimin ardından kendi araçlarıyla Ağrı'ya dönüş için yola çıktı. Fatih Şevket Ersin yönetimindeki 27 UY 101 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada, polis memurları sürücü Fatih Şevket Ersin ile yanında bulunan Hayrullah Taşköprü, olay yerinde hayatını kaybetti. Muhammet Enes Yolcu ise yaralandı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Hayatını kaybeden Fatih Şevket Ersin ve Hayrullah Taşköprü için Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) tören düzenlendi. Törene, yakınları ile birlikte Vali Vekili Şükrü Çakır, Vali Yardımcısı Mustafa Altınpınar, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, daire müdürleri emniyet ve askeri personel ile polis öğrencileri katıldı. Törende hayatını kaybeden polislerin yakınları gözyaşı döktü. Saygı duruşu bulunulduktan sonra şehitlerin öz geçmişi okundu, dua edildi.

Yozgat Vali Vekili Şükrü Çakır, polis teşkilatının dün iki kahramanını elim bir trafik kazasında kaybettiğini söyledi. Çakır, İç güvenlikte hem canımızı, malımızı, namusumuzu koruyan hem de iç ve dış teröre karşı kahramanca mücadele eden polis teşkilatımız dün iki kahraman arkadaşlarını bu defa elim bir trafik kazasında kaybetmiş, görev şehidi olarak cennete vermişlerdir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailesine polis teşkilatına başsağlığı diliyorum dedi.

'KURS SONRASI AĞRI'YA DÖNÜYORLARDI'

İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu da Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memurları Hayrullah Taşköprü ve Fatih Şevket Ersin, Ankara Narkotik Daire Başkanlığındaki kurs görevi sonrası Ağrı'ya dönerken Yozgat'ın Yerköy ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında şehit olduklarını ifade ederek, Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabırlar dilerim. Aynı kazada yaralanan kardeşimizi Muhammet Enes Yolcu'ya da acil şifalar dilerim, vatan sağ olsun diye konuştu.

YARARI POLİSİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

İl Müftüsü Salih Sezik'in yaptığı duanın ardından şehit polis memuru Fatih Şevket Ersin'in naaşı son yolculuğuna uğurlanmak üzere İzmir Ödemiş'e, Hayrullah Taşköprü de Zonguldak'ın Devrek ilçesine gönderildi. Şehit polisler Ersin ve Taşköprü'nün evli oldukları ikisinin de çocuklarının bulunmadığı öğrenildi.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Muhammed Enes Yolcu'nun ise Bozok Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taşköprü Yozgat Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

19 Mayıs yol koşusu ne zaman nerede yapılacak, şartları ne, yol kaç km (MARATON İZMİR)? 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

title