Haberler

Yılbaşı Hediyesi İçin İdeal Seçim

Güncelleme:

Victorinox Swiss Army, 2013 yılı sonu için özel ürettiği Limited Edition Airboss Titanium modeli ile yılbaşında onu daha da mutlu etmenize yardımcı oluyor.

FONKSİYONEL VE BENZERSİZ VICTORINOX SWISS ARMY AIRBOSS LIMITED EDITION

Limited Edition Airboss Titanium modeli ile ona özel olduğunu hissettirirken, siz de bu muhteşem hediye sayesinde kıskanç bakışlara hazırlıklı olun.

İsviçre yapımı olan Victorinox Swiss Army, 2013 yılı sonunda sınırlı sayıda ürettiği "Airboss Titanium Limited Edition"ın 2 farklı modeli ile saat meraklıları ve Victorinox Swiss Army tutkunlarını kalbinden vurdu.

Victorinox Swiss Army mat titanyum gri kasa ve gri kadranla ürettiği iki modelden kronograf sürümü için 300 adet, düz kadranlı modeli için 500 adet üretim yaptı. Her iki modelde de Eta'nın üst sınıf makinelerini kullandı.

Mat titanyum grisi ile sınırlı sayıda üretilen Airboss Limited Edition modelleri şık kutusu ile yılbaşında eşsiz bir hediye alternatifi yaratıyor.

İsviçre Hava Kuvvetlerinden ilham alınarak yaratılan tasarımda öne çıkan en önemli detay, marka için de bir ilk olan; parlama yapmayan safir kristal cama gömülmüş kırmızı daire.

Askeri zaman göstergesini temsil ederek düşünülen bu detay; Eta ve Valjoux makinenin mekanikle muhteşem uyumu, kayışta kullanılan derinin hava kuvvetleri ceketinden esinlenmesi, ergonomik kullanım amaçlı sağlam ve okunaklı görüntüsü ile büyüleyici bir bütünlük oluşturuyor.

Victorinox Swiss Army için gelenek haline gelen limitli seri numarası, bu kez İsviçre Hava Kuvvetleri arması ile birlikte arka kapağa gravür ile işlenmiş ve şık kutusu içinde sunulmuş.

Fiyat :

241599 Airboss Mechanical Chronograph LE Titanium kasa, Kahve kayış ile 5.900.-TL
241600 Airboss Mechanical LE Titanium kasa, kahve kayış ile 2.850.-TL


Teknik Özellikler:

Kasa: 42 mm (chronograph) kum gri titanyum
Çizilme ve darbelere dayanıklı safir kristal, anti-refle cam
100 metre ( 10 ATM/330 feet ) su geçirmezlik
Vidalı kum gri titanyum arka kapak, "Swiss Air Force" gravürlü

Titanium gri kadran rengi

Fosforlu rakamlar, saat noktaları, akrep ve yelkovan
Camın altındaki kırmızı çember içerisinde askeri saat
Kronometreli modelde saat 3 pozisyonunda takvim penceresi, düz kadran modelinde saat 6 pozisyonunda takvim penceresi
Fırçalanmış koyu kahve deri kayış

Kronometreli: Valjoux 7750 otomatik makine
Düz kadranlı: ETA 2824-2 otomatik makine

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılbaşı İsviçre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title