Haberler

Yangında Hayatını Kaybeden Kardeşler Toprağa Verildi

Güncelleme:

Esenyurt'ta evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden Ufuk ve Yasemin Birdal kardeşler, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Yüzündeki yanıklarla hala yangının izlerini taşıyan anne Yeter Birdal'ın feryadı yürekleri dağlarken baba Aydın Birdal ayakta durmakta zorlandı.

Esenyurt İncirtepe Mahallesi 252 sokakta dün bir evde çıkan yangında Yasemin (8) ve Ufuk Birdal (18) kardeşler hayatını kaybetmişti. Yangından yaralı olarak kurtarılan Yeter ve Aydın Birdal çiftinin hayatını kaybeden çocukları için Hz. Ömer Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve aile yakınları katıldı. Baba Aydın Birdal, güçlükle ayakta dururken, yüzünde yangın sırasında aldığı yanık yaraları bulunan anne Yeter Birdal'ın feryadı yürekleri dağladı. Kılınan cenaze namazının ardından iki kardeşin cenazesi gözyaşları içerisinde Esenyurt Mezarlığı'na götürülerek burada toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title