Haberler

Yalçın Akdoğan: MHP, HDP Konusunda İlk Sınavını Verecek

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, TBMM Başkanlığı seçimi için bugün yapılacak olan 3. ve 4. tur oylama öncesi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, TBMM Başkanlığı seçimi için bugün yapılacak olan 3. ve 4. tur oylama öncesi Twitter hesabından "MHP, HDP konusunda ilk sınavını verecek." açıklamasında bulundu.

"BU BİR SAMİMİYET TESTİDİR"

Yalçın Akdoğan, " Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak öneren CHP'nin Meclis Başkanlığı'na desteklememesi de kendi adayına sahip çıkmaması da tenakuz olacak. MHP, HDP konusunda ilk sınavını verecek. Birlikte hareket görüntüsü bugüne kadarki söylemleri boşa düşürür. Bu bir samimiyet testidir.

"SİYASİ TUTARLILIK GÖZARDI EDİLEMEZ"

Elbette milletin iradesine mazhar olan hiçbir partiye vebalı muamelesi yapılamaz ama siyasi tutarlılık da gözardı edilemez. Taktik manevralarla siyasi tutarlılığını ve ilkelerini yok eden partiler siyasi zemini de yok ederler. İsmet Yılmaz yeni dönemde vurgulanan uzlaşma ve diyalog kültürüne uygun bir başkan olacaktır. Meclis Başkanının, seçimde birinci olan partiden seçilmesi teamülü AK Parti söz konusu olunca değişmemelidir. Adayımızın ve siyasi ilkelerimizin arkasında sonuna kadar DİMDİK duracağız. Allah hayırlı başarılar nasip etsin." dedi.

İşte Akdoğan'ın o tweet'leri:

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Yalçın Akdoğan Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

muglalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adam hiç ılımlı değil sanki çözüm sürecini kaosa sürecek gibi

10
1
yanıtYanıtla
drmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

hdp den beslenmeden konusamiysunuz

8
1
yanıtYanıtla
MHPli TÜRK:

BUDA BAHÇELİYE GAZ VERİYOR. . . .

6
1
yanıtYanıtla
ahmet:

tweter mıdır nedir yeter ya devleti ordan yönettiğiniz bi özeliniz kalsın artık er meydanı ora değil çok konuşmak istiyorsanız toplanırsınız devletin kanalında herkes birbirinin yüzüne söyler ne söyleyecekse dırdırcı kadınlar gibi laf sokuyorlar.

6
0
yanıtYanıtla
HADİ ORDAN:

Bİ SUS KİMSE SANA SORMUYOR BENCE MHP BAYKALI DESTEKLEMELİ

5
0
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

MHP KOALİSYON SÖYLEMİ İLE SINAVI VERDİ. SİZ MİLLETE HESAP VERMEDE DİRENİYORSUNUZ. MECLİS BAŞKANI AKP Lİ OLMAMALI. SENİ UYANIK MHP CHP YE VERİRSE BAŞKANLIK ELDEN GİDECEK

4
0
yanıtYanıtla
Hayati:

Son turda AKP ve CHP adayları yarışırsa, MHP nin desteği AKP den yana olmaz. Laf ebeliği ile bu gerçeği değiştirmezsiniz. Hdp nin kime oy verip vermeyeceği MHP nin meselesi değildir. Elma ile armudu karıştırmayalım.

4
0
yanıtYanıtla
YunusMobil-IOS:

Bu adamı hiç sevmiyorum . Çık git lan kimsin sen

4
0
yanıtYanıtla
TAKARACILAR:

siz verdiniz ya sınavı pkk yı akladınız mhp bebek katilleriyle aynı yerde olmaz olamaz . seni uyanık seni paçanız tutuştu demi meclis başkanlıgı gidecek diye, madem samimisiniz bu konuda siz ekmelettini destekleyin bu oyunu bozun varmısınız . seni uyanık takara 4 bakan zihniyetliler sizi

2
1
yanıtYanıtla
KARA ÇOCUK:

YA ALAH RIZASI İÇİN OYLARINIZI BANAVERİN BEN BUBLARDAN DAHA İYİ CALMASSAM NAMERTİM SİZE SÖZ VERİYORUM

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title