Haberler

Yakalanan Hükümlü Cezaevine Gülerek Gitti

Adana’da hırsızlık, dolandırıcılık, adam yaralama, başkasına ait kredi kartını kullanma gibi 22 ayrı suçtan aranan ve 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan hükümlü, yakalanınca cezaevine gülümseyerek gitti.

Adana'da hırsızlık, dolandırıcılık, adam yaralama, başkasına ait kredi kartını kullanma gibi 22 ayrı suçtan aranan ve 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan hükümlü, yakalanınca cezaevine gülümseyerek gitti.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, 9 ayrı hırsızlık, 9 kez başkasına ait kredi kartını izinsiz kullanma, 1 dolandırıcılık, 1 iftira ve 1 de mala zarar verme suçlarından 5 yıl, basit yaralama olayından da 6 ay hapis cezasıyla aranan Fatih İşik'in (33) peşine düştü. Hükümlünün Aydınlar Mahallesi'nde bir evde olduğu tespit edildi. Polis, evin etrafında 4 saat bekleyerek hükümlünün eve girmesi için bekledi. Hükümlü eve girince de operasyon için düğmeye basıldı. Polis, evin kapısın çaldığında zanlı kaçmak istedi ancak etrafının sarıldığını görünce tekrar eve girip yattı. Hükümlüye polis yanına gelmesi talebinde bulundu ancak hükümlü "Ben yatıyorum, gelin beni alın" dedi. Polis daha sonra hükümlüyü alarak işlemlerini tamamlamak üzere emniyete götürdü. İşik, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Birimi'ne götürüldü. Çıkışta gülümseyerek basın mensuplarına parmak işareti yapan İşik, önce adliyeye oradan da cezaevine götürüldü. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (1)

öksüz:

o eli fazla geliyor kesmek lazım çok uzamış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title