Haberler

Vural: İdrak Yolu Enfeksiyonu Geçiriyor

Güncelleme:

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisine yönelik sözlerine dair konuştu.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisine yönelik sözlerine ilişkin, "Öncelikle yapması gereken kendisi hekimini değiştirsin MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisine yönelik sözlerine ilişkin, "Öncelikle yapması gereken kendisi hekimini değiştirsin. Dağa çıkıp çıkmama konusunda bir türlü karar veremeyen şahsiyetin idrak yolları enfeksiyonu geçirdiğini düşünüyorum. 3.dönemi bitiyor diye umutsuz siyaset adamından umutsuz ev adamı moduna giren Sayın Arınç Manisa'ya sadece mesir macunu şölenlere katılmaya gitmesin. Manisa'da çok tecrübeli ve uzman bir yerden destek almasını tavsiye ediyorum" yanıtını verdi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın sözlerine yanıt vererek şöyle dedi:

"Bize dönük saldırısı aslında Başbakan Yardımcısı Arınç'ın da tam da suçüstü yakalanma halet-i ruhiyesini yansıtıyor.

Elhamdülillah bedenen de ruhen de aklen de fikren de sağlığımız iyi, imanımız tam. Dün ne diyorsak dün neye inanmışsak bugün de aynı şeye inanıyor, aynı şeyleri söylüyoruz. Hayatımızda, düşüncemizde, inancımızda kırılma, sapma, zikzak olmadı, biz birileri gibi fikir ve siyaset namusunu bir yerlerde bırakan değil, şeref ve haysiyet meselesini siyaset malzemesi yapmak suretiyle kendi kendini tekzip edenlerden Allah'a hamdolsun ki hiç olmadık."

-"TERÖRİST SEVİCİ BİRİSİ SİZCE HANGİ RUH HALİNİ TAŞIYORDUR"-

"Destek alması gereken kim?" sorusunu yönelten Vural, şöyle dedi:

"Hayatının her alanı bu zikzaklarla bu çarklarla bu gelgitlerle iki geri bir ileri tavırlarıyla dolu olan Sayın Arınç bizim için "destek almalı' demiş. Destek alması gereken kim? Ölen teröristleri masum olarak nitelendiren, teröristbaşını kader kurbanı olarak gören, PKK'lılar için ağlamayan insan değildir deyip taziyelerde bulunup Allah korkusuyla akıtılan gözyaşının yerine Allah, vatan, millet, bayrak için canını feda eden şehitlerimize gözyaşı akıtmak yerine millete, vatana, bayrağa kasteden PKK'lı teröristlere gözyaşı dökülmesini onlar için üzülmesini söyleyen terörist sevici birisi sizce hangi ruh halini taşıyordur.

Ölen PKK'lılara üzülen, taziyelerini bildiren Arınç'ın şehit annesini şehit anasını azarlaması sizce hangi ruh halini yansıtıyor?"

-"İDRAK YOLU ENFEKSİYONU GEÇİRİYOR"-

"Bu açıklamalarını bu zikzaklarını baş dönmesine bağlıyorum kendisinin, anlaşılıyor ki kendisinin hekimini değiştirmesi gerekiyor. Öncelikle yapması gereken kendisi hekimini değiştirsin" diyen Vural, "Bütün bu ifadeleri kullanan dağa çıkıp çıkmama konusunda bir türlü karar veremeyen şahsiyetin idrak yolları enfeksiyonu geçirdiğini düşünüyorum.

3. dönemi bitiyor diye umutsuz siyaset adamından umutsuz ev adamı moduna giren Sayın Arınç Manisa'ya sadece mesir macunu şölenlere katılmaya gitmesin. Manisa'da çok tecrübeli ve uzman bir yerden destek almasını tavsiye ediyorum, kendilerine. Ama her şeyden önce Cenab-ı Hakk'tan kendisine idrak nasip etmesini diliyorum" dedi.

Arınç'a seslenen Vural, "MHP'ye dil uzatmış, baraj altında kalmakla tehdit etmiş. Buradan sesleniyorum. Baraj altında kalmakla bizi suçlayan ey Bülent Arınç, MHP ve milliyetçilik fikri dün olduğu bugün de yarın da ayakta kalacaktır" dedi.

Hud Suresi'ne değinen Vural, "Cenab-ı Hakk, Hud Suresinin 113. Ayeti'nde, 'Zulmedenlere meyletmeyin, yoksa size cehennem azabı dokunur' diyor" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı konuşmaya işaret eden Vural,

"Sayın Başbakan, MHP'nin çamur deryasına saplandığını ve orada kalacağını söyleyerek MHP'ye hakaret ediyor, BDP ve PKK'ya adeta yalvarıyor. Başbakan'a sesleniyorum ve Bülent Arınç'a sesleniyorum. Dün kızıl emperyalistlerin kurşunlarıyla MHP'yi, ülkücüleri ve milliyetçileri bitirmeye çalışanlar, darbeci Kenan Evren'in kurduğu zindanlarda işkenceye uğratanlar, haksızca idam edenler, onun mahkemesiyle MHP'yi ve milliyetçiliği bitirmek isteyenler tarihin karanlığına gömülmüşlerdir" dedi.

-"BUNLARIN DIŞI YEŞİL, İÇİ KIRMIZIDIR"-

PKK ile işbirliği yaparak MHP'yi bitirmeye çalışan bir zihniyet olduğunu ifade eden Vural, "Bunların dışı yeşil, içi kırmızıdır" diyerek şöyle devam etti:

"AKP, Öcalan'a yaranarak, yüz sürerek siyaset yapmayı tercih etmiş Türk milletini ise hedefine almıştır. Sayın Başbakan'a sesleniyorum. MHP'ye dil uzatacağınıza İmralı canisinin, bebek katilinin o dört duvarı içerisinde kalmış o mahkumun yol haritasına mahkum kaldığınız için kendinizi sorgulayın.

Sayın Başbakan biz milletimizi bin yıllık kardeşlik pınarından su içmeye davet ediyoruz. İmralı'da imzaladığın mutabakatı kürekçi arkadaşların BDP ve CHP ile ihanet seyir defterine dönüştürme çabalarına karşı çıkmak, buna ortak olmamak bize, çıktığın bebek katilinin deniz yolculuğunda PKK kayığında kürek çekmek, postacılık yapmak ancak ve ancak bu zihniyete yakışır."

Basın mensuplarının, "Manisa'nın ne özelliği var? Orada bir akıl hastanesini mi kastediyorsunuz?" sorusuna ise Vural, "Bilmiyorum orada ne varsa bilemiyorum. Kendisi daha iyi bilir, Manisa milletvekili olduğu için" demekle yetindi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Bülent Arınç Oktay Vural İmralı Politika Güncel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

title