Haberler

Video: Çin Bambu Bahçesi, Hollanda'da Düzenlenen Dünya Bahçecilik Fuarında Işıldıyor

Güncelleme:

HE XİYUE, Xinhua muhabiri: "Şu anda Hollanda'nın Almere kentindeyiz.

HE XİYUE, Xinhua muhabiri:

"Şu anda Hollanda'nın Almere kentindeyiz. Burada 14 Nisan'da Floriade Uluslararası Bahçecilik Fuarı açıldı. Bu, Kovid-19 pandeminin yayılmaya başlamasından bu yana düzenlenen ilk A1 Uluslararası Bahçecilik Fuarı."

HE XİYUE, Xinhua muhabiri:

"Burası Floriade'deki Çin pavyonu, Çin Bambu Bahçesi. 4.200 metrekarelik bir alanı kaplayan pavyon, Çinlilerin hayatlarına dair özlemlerini yansıtan, daha yeşil bir çevre olgusunun ortaya konduğu, çiçek ve bambuların olduğu bir Çin bahçesi sunuyor."

JU PENGJİE, Fuardaki Çin'in Bambu Bahçesi İnşaat Şefi:

"Bütün bahçe, bambudan yapılmış yeni Çin inşaat malzemelerini ve Çin'de uzun bir geçmişi olan çiçek ve bambu kültürünü birleştiren yeni teknikleri barındırıyor. Bu sadece Çin'in modern bahçecilik alanındaki son başarılarını göstermekle kalmıyor, aynı zamanda ekolojik bir medeniyetin inşasını da gözler önüne seriyor. Ana sergi salonumuzda ise tüm yapı malzemeleri yeşil ve çevre dostu bambu malzemelerden üretildi."

ANNEMARİE JORRİTSMA, Floriade Genel Müdürü:

"Çin'in fuarın 'Büyüyen Yeşil Kentler" temasına nasıl baktıklarını göstermek için güzel, hoş, sessiz bir Çin bahçesi ile elinden gelenin en iyisini yaptığını görmek çok güzel. Ticaret konusuna gelirsek, Çin ile çok iyi ilişkimiz var ve umarım bu şekilde gelişmeye devam eder, böylece Avrupa ve Çin arasında giderek daha fazla bağ kurulur."

İlk kez 1960 yılında Rotterdam'da yapılan Floriade, o zamandan beri her 10 yılda bir düzenleniyor.

Ziyaretçiler, "Büyüyen Yeşil Kentler" teması kapsamında, bu yılki Floriade'de çiçek, bitki, sebze ve meyvelerin koku ve renklerinin yanı sıra 400'den fazla uluslararası katılımcı tarafından sunulan en son yeşil yeniliklerin keyfini çıkarabiliyor.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Almere'den bildiriyor.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Hollanda Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title