Haberler

Vali Yerlikaya, Gazetecilerle Buluştu

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, gazetecilerle göç ve terörle mücadele konusunda yürütülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, gazetecilerle göç ve terörle mücadele konusunda yürütülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Yerlikaya, kentteki dış göç başta olmak üzere sınır güvenliğine ilişkin son durum hakkında basını bilgilendirmek amacıyla Gaziantep'te görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının katıldığı basın toplantısı düzenledi.

Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Yerlikaya, basın mensuplarıyla iç ve dış göçün getirdiği olumsuzluklarla ilgili veya bu sıkıntıları aşmayla ilgili yaşanan meseleler ve bunlara getirilen çözümlerle ilgili konuşacaklarını belirterek, "Özellikle terörle ilgili mücadelede güvenlik güçlerimiz, istihbaratımızın neler yaptığı ve bunların kamuoyundaki algısı, sınır güvenliği ile ilgili yaşadığımız tecrübeler nelerdir? Bu konuda hangi noktaya geldik? Bu konularla ilgili karşılıkla olarak inşallah bir değerlendirme yapacağız. Ben bu buluşmanın şehrimiz, basınımız ve bizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Toplantı, daha sonra yerel ve ulusal basın temsilcileriyle basına kapalı olarak devam etti.

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Şeref Çakmak, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Çoşkun, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title