Haberler

Vali Gül, Nizip'te OSB yapılacak alanda incelemelerde bulundu

Güncelleme:

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip'te kurulması planlanan 3. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanında incelemelerde bulundu.

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip'te kurulması planlanan 3. Organize Sanayi Bölgesi ( Osb ) alanında incelemelerde bulundu.

İlçede temaslarda bulunmak üzere Nizip'e gelen Vali Gül ile Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'i Kaymakam Kemal Şahin ve Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı karşıladı.

Organize Sanayi Bölgesi yapılacak alana geçen heyet, burada yapılacak olan çalışmayla ilgili Büyükşehir Belediye Başkan vekili Latif Karadağ ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Vali Gül, yapılacak olan çalışmanın hayırlı olmasını dileyerek, üreten şehir konumuna gelen Gaziantep'in ilçeleri ile birlikte büyümeye ve gelişmeye devam edeceğini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Nizip'te kurulması planlanan OSB alanının istihdama katkı sağlayacağını belirtti.

Kaymakam Kemal Şahin de Nizip sanayisiyle büyümeye ve istihdam sağlamaya devam edeceğini aktararak, hayırlı olmasını temenni etti.

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı da, Nizip, her alanda olduğu gibi her geçen gün sanayisiyle de büyüyen bir ilçe konumuna geliyor bu sebeple kuracağımız 3. Organize Sanayi Bölgesi gençlerimize iş, imkanı sağlayacaktır ilçemize hayırlı olsun.

Vali Gül'ün incelemelerine Nizip Belediye Başkan yardımcısı Yunus Emre Kılıç ve Nizip OSB yetkilileri eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Hisarcık Nizip OSB Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kur'an'daki en faziletli sureler hangileri? Hangi sure en önemli? John Wick 4 filmi oyuncuları kim? John Wick 4 filmi konusu, oyuncuları ve John Wick 4 özeti! En Sık Görülen Rüyalar ve Anlamları: Bilinçaltının Gizemli Dünyası İnci Taneleri CANLI izle! 9 Mayıs İnci Taneleri 14. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! 10 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Mayıs burç yorumları nedir? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 11. bölüm TRT 1 HD izleme linki! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Manifesting nedir? Nasıl manifest yapılır? YAVUZ AĞIRALİOĞLU KİMDİR? Yavuz Ağıralioğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title