Haberler

Beykoz'da Üzerlerine Ağaç Devrilen Kadınlardan 2'si Öldü

Güncelleme:

İstanbul'daki Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'ndeki bir çay bahçesinde oturanların üzerine ağaç devrildi. Feci olayda iki kadın hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

İstanbul Beykoz Korusu'nda çay bahçesinde oturan vatandaşların üzerine ağaç devrildi. Olayda iki kadın hayatını kaybederken, iş yeri sahibi ise yaralandı.

60 YILLIK AĞAÇ DEVRİLDİ

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri içindeki bir çay bahçesindeki olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre çay bahçesinde oturan bir grup kadının üzerine ağaç devrildi. 50-60 yıllık olduğu belirtilen ağaç kökünden sökülüp önce çay bahçesinin çatısına devrildi. Devrilen ağaç ortadan bölünürken, kopan kısım masada oturan 4 kadının üzerine devrildi. Vatandaşlar hemen yetkililere haber verirken, bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevkedildi. Yapılan ilk kontrollerde kadınlardan Hülya Bayrak ve Ayfer Bulut hayatını kaybettiği, iki kadının da yaralandığı tespit edildi.

BİRBİRLERİNE SARILARAK GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Yaralılardan durumu ağır olan Suzan Özpeynirci, Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralanan ve ismi henüz öğrenilemeyen diğer kadına ise olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti. Polis ekipleri olay yerini emniyet şeridi çekerek güvenlik çemberine alındı. Olayın şokunu yaşayan çay bahçesi çalışanları da birbirine sarılarak gözyaşı döktü.

"NE OLDUĞUNU ANLAMADIK"

Olaydan yaralı olarak kurtulan kadın, "Birden bire oldu ne olduğunu anlamadık" dedi . Bir görgü tanığı ise, "Kadınlar orada oturup çay içerken ağaç birden üzerlerine devrildi. Ambulans geldi ikisinin öldüğünü söylediler" diye konuştu.

Feci olayda Olay Yeri İnceleme ekipleri detaylı bir inceleme yaparken, hayatını kaybeden iki kadının cesetleri hastane morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

DEVRİLEN AĞAÇTAN DRAM ÇIKTI

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'ndeki bir çay bahçesinde ağacın devrilmesi sonucu 2 kadının hayatını kaybettiği olayın ardında dram çıktı.

Olayda ölen Ayfer Ayla Bulut'un emekli öğretmen olduğu, kızını 2-3 hafta önce kanserden kaybettiği öğrenildi. Emekli öğretmenin eşinin de yaklaşık 6 ay önce vefat ettiği belirtildi. Yakınları, Ayfer Ayla Bulut'un kızının ölümünden sonra üzüntüden içine kapandığını, uzun süre sonra ilk kez sokağa çıktığını söylediler.

Olayda ölen Naime Hülya Bayrak'ın da 60 yaşında olduğu ve hayatını kaybeden 2 kadının olay sırasında çay bahçesinin sahibi Suzan Özpeynirci ve Ülfer Özer ile sohbet ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Beykoz Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

kader:

Allah rahmet eylesin öncelikle , şimdi de ağacı akp dikti derler ama . . .

14
14
yanıtYanıtla
YÜCEL28:

Evet ağacı akp dikmedi ama, ağacın altını betonlaştırarak ağacı güçsüz bıraktı. savunmaya devam edin sizi ak troller.

yanıt0
yanıt0
KADER:

Bak nasıl da her konuyu akp''ye getiriyorsunuz, tanrılaştırdınız şu partiyi helal olsun ;)

yanıt0
yanıt0
0_o:

Doğayı yok edersen beton yığını haline sokmaya çalışırsan şehri ağaçta zamanından önce üzerinize devrilir. Doğa öyle ya da böyle intikam alıyor. Allah mekanlarını cennet eylesin.

10
8
yanıtYanıtla
bahattin ışık:

nerde neler aryonuz ınanı butun cabanız boşuna sızın donmınız kapandı

yanıt0
yanıt0
asarlı aga:

Allah ölenlere rahmet yakınlarına sabır ihsan eylesin. çevreciler şimdi eyleme giderler. . akp yaptı diye

8
9
yanıtYanıtla
MELEK:

Geziciler şimdi ayaklanırlar

7
8
yanıtYanıtla
Bahçesiz Ağaç:

Ağaç su ve oksijen almazsa elbet devrilir. Doğayı katlederseniz önce ağaçlar ardından tüm canlılar birer birer intihar eder. Yeter diyoruz betonlaşma yüzünden daha ne kadar canlı ölecek? Allah ölenlere rahmet yakınlarına sabır versin. . .

12
3
yanıtYanıtla
anti terörist:

Burası Türkiye buradan çıkış yok ya madende ya asansörde ya yollarda yada hiç beklenmedik bir anda toprağa girersin

14
1
yanıtYanıtla
Bahçesiz Ağaç:

Her şeyi AKP ve Geziciler üzerine yığan algı zihniyetine bir kızıldereli atasözü var, Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam(Akp ve nalet olası para köleleri) paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title