Haberler

Ünye'de Seyyar Satıcı İsyanı

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde seyyar satıcılar, belediye tarafından kesilen cezalara isyan etti.

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde seyyar satıcılar, belediye tarafından kesilen cezalara isyan etti. Yer gösterilmediği halde tezgahların kaldırılmasına tepki gösteren seyyar satıcılar, yetkililerden yardım istedi.

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde şehir stadı çevresinde bulunan seyyar satıcılar, belediye tarafından kaldırıldı. Yer gösterilmediği için mağdur olduklarını, tezgah açtıkları için de bir çok kez ceza kesildiğini belirten seyyar satıcılar, duruma tepki gösterdi. Seslerini duyurmak için bir araya gelen ve tepkilerini dile getiren seyyar satıcılar, bu durumun düzeltilmesini ve kendilerine yer gösterilmesini istedi.

Seyyar satıcılar adına açıklama yapan Kadir Ünal şunları söyledi:

"Bizler Ünye ilçe merkezinde seyyar manav ve balık satıcılığı yapan, aile geçindiren, bir kısmımız lisede, bir kısmımız üniversitede çocuk okutmaya çalışan, tüm ekonomik geleceğini seyyar satıcılığa bağlayan, seyyar satıcılık yapmaktan başka elinden herhangi bir iş gelmeyen insanlarız. Bizlere seçim vaatleriyle milletvekili adayları 'küçük esnaf ve seyyar satıcılar bulundukları yerlerde ticaretlerine devam edecekler' diye söz verildi. Ancak seçim bitti, bu sözlerin hiçbirisi hatırlanmamakta. Çoluk çocuğumuz aç ve perişan halde bir mağduriyet ordusu yaratılmaktadır. Durumu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'a anlattık. Bizlere sahip çıkacaklarını umut ediyoruz."

- Nyeordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ünye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title