Haberler

    Üniversiteliler En İyi Tasarım İçin Yarıştı

    Öğrenci Kategorisi'nde yarışmaya katılan Işık Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Barış Taşlık birinci olurken, Yağız Türkyılmaz ise mansiyon aldı.

    Öğrenci Kategorisi'nde yarışmaya katılan Işık Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Barış Taşlık birinci olurken, Yağız Türkyılmaz ise mansiyon aldı. Işık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yorgo İstefanopulos, yarışmada dereceye giren ve ödül alan iki öğrenciyi ve onları yetiştiren bölüm öğretim üye ve elemanlarını kutladı. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Doğaltaş Tasarım Yarışması ile Türk doğal taşlarının tasarımcı ve mimarlara tanıtılarak günlük yaşamda kullanılabilmesi, özgün ve üretilebilir ürünlerin tasarlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor. Sektör ile üniversite öğrencilerini ve profesyonellerin bir araya getirilmesi hedefiyle düzenlenen yarışma ile tasarım açısından güçlü, katma değeri yüksek, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir ürünler geliştirilmesi amaçlandı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title