Haberler

Üniversiteli Pınar Sinem Karabolat'a Gözyaşı Seli

Kazada Can Veren İki Genç Kızdan Tuğçe Süt de Yarın Toprağa Verilecek

İZMİR'de, Ege Üniversitesi Cilt Bakımı ve Güzellik Bölümü birinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Tuğçe Süt'ün otomobille palmiye ağacına çarptığı kazada yaşamını yitiren sınıf arkadaşı 21 yaşındaki Pınar Sinem Karabolat, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Karbolat'ın yakınları cenaze töreninde baygınlık geçirdi. Genç kızın babasının da kendisi doğduktan iki gün sonra trafik kazasında yaşamını yitirdiği belirtildi.

Cuma günü saat 02.30 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Güzelyalı'daki otobüs durakları yakınında meydana gelen kazada, Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Cilt Bakımı ve Güzellik bölümünde okuyan Tuğçe Süt, kendisine ait 35 AN 0197 plakalı otomobille Balçova'dan Konak yönüne giderken, direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil, savrularak yol ortasında bulunan palmiye ağacına çarptı. Kazada sürücü koltuğunda oturan Süt ağır yaralanırken, sınıf arkadaşı Pınar Sinem Karabolat araçta sıkıştı. Tuğçe Süt ambulansla kaldırıldığı hastanede, arkadaşı Pınar Sinem Karabolat ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Tuğçe Süt'ün, İzmir'in şeşme İlçesi'nde alkollü olarak araç kullanırken yakalanınca ehliyetine 6 ay sşreyle el konulduğu, henüz geri almamasına rağmen ehliyetsiz olarak otomobil kullanmaya devam etitği ortaya çıktı.

GÖZYAŞI SEL OLDU

Canı gibi sevdiği arkadaşı Tuğçe Süt'ün kullandığı otomobilde yaşamını yitiren Pınar Sinem Karabolat için bugün cenaze töreni düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nden yakınları tarafından alınan Karabolat'ın cenazesi, önce oturduğu evinin önünden geçirildi, ardından Gaziemir Merkez Camii'ne getirildi.

Pınar Sinem Karabolat'ın cenaze törenine rahatsız olan annesi Serpil Karabolat getirilmezken, İstanbul'da bir ilköğretim okulunda görev yapan müzik öğretmeni ablası Gül Karabolat, yakınları ve sınıf arkadaşları katıldı.

"SENİ BÖYLE Mİ GÖNDERECEKTİM"

Üzeri karanfillerle süslenen Pınar Sinem Karabolat'ın tabutu başına gelen teyzesi Latife Güvenli, "Bebeğim ben seni böyle mi gönderecektim? Hani beyaz gelinlik giyecektin. Neden bizi yalnız bıraktın, ciğerim yandı" diye gözyaşı döktü.

Pınar Sinem Karabolat'ın kuzeni Yağmur Tarcan da elini tabutun üzerinde dolaştırıp okşarken, gözyaşı damlaları yanağından süzüldü. Pınar Sinem Karbolat'ın tabutu başında dua eden bir yakını, "Kendisi süsü çok severdi. Tabutu da süslü, çok güzel kokuyor" dedi.

KADINLAR AYRI SAF TUTTU

Öğleyin kılınan cenaze namazında kadınlar erkeklerin arkasında ayrı saf tuttu. Pınar Sinem Karabolat'ın tabutu, cenaze aracına omuzlarda taşınırken, yakınları ve arkadaşları hıçkırıklarla gözyaşlarına boğuldu.

Ablası Gül Karabolat, kardeşinin tabutunun arkasına son kez bakıp, üzüntüsünü dile getirdi. Diğer teyzesi de fenalık geçirip bayıldı. Pınar Sinem Karabolat, Sarnıç Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BABASI DOĞDUKTAN İKİ GÜN SONRA ÖLMÜŞ

Trafik kazasında yaşamın yitiren Pınar Sinem Karabolat'ın babası Duran Karabolat'ın da kendisi henüz iki günlükken trafik kazasında yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Doğduktan iki gün sonra babasız kalan Pınar Sinem Karabolat ile ablasını, annesi Serpil Karabolat'ın büyüttüğü belirtildi.

TUĞÇE PAZAR GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

Kazada yaşamın yitiren otomobil sürücüsü Tuğçe Süt'ün cenazesinin, ablası yurt dışında seyhatte olduğu için yarın (pazar) Alsancak Hocazade Camii'nde ikindide kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Kazada yaşamını yitiren sürücü Tuğçe Süt'ün alkollü olup olmadığının alınan kan örneklerinin incelenmesiyle saptanacağı belirtildi.

Bahri KARATAŞ- Can ÖZLÜ/İZMİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title