Haberler

Ulusal Kanal'ın 14. Gala Yemeği

Mücadele etmeseydik, bugün canlarımız hala zindanda olacaktı.

Mücadele etmeseydik, bugün canlarımız hala zindanda olacaktı. Canlarımızın kalanı hala zindanda, dolayısıyla mücadelemiz bitmedi

Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA Ulusal Kanal'ın 14. Gala Yemeği, Grand Cevahir Otel'de yapıldı. Geceye, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bazı siyasiler, Ergenekon Davası sanıkları, emekli askerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gala yemeğinde konuşan Metin Feyzioğlu, şunları söyledi

'Siz olmasaydınız, hep birlikte olmasaydık, direnmeseydik, dayanmasaydık, mücadele etmeseydik, bugün canlarımız hala zindandaydı. Ama canlarımızın kalanları hala zindanda. Dolayısıyla mücadelemiz bitmedi. Başladık, hep birlikte devamını getireceğiz. Hiç kuşkunuz olmasın. Sayın Perinçek zindandayken bile başarılara imza attı. Ben böyle cesur, bilgili, donanımlı, kararlı bir aktivistin dostu olmaktan gurur duyuyorum. Pek kimse bilmez, kendisi benim fakülteden de hocam olur. Ankara Hukuk Fakultesi'nden hocam. Talat Paşa Komitesi'yle yaptığımız işbirliği, çok ciddi sonuçlar doğuracak. Sayın Perinçek'in İsviçre'ye gidip düşünce hürriyetine aykırı olan tavrı protesto etmek için ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne taşımak için yaptığı açıklama, ardından Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin almış olduğu karar, Türkiye'nin önünü açtı. Türkiye'nin dış politikasını başka bir yöne taşıdı. Bütün bunları Sayın Perinçek her türlü kısıtlamaya rağmen yaptı. Bir de kısıtlanmadan neler yapabilir, onları düşünmek istemiyorum. Ben uzun zamandır Ergenekon, Balyoz ve Casusluk davalarını hukukçulara sormayın diyorum. Askeri strateji uzmanlarına sorun. Dış politika uzmanlarına sorun diyorum. Neticede, dediğimizin ne kadar doğru olduğu, maceracı bir dış politikaya bu davalarla bütün muhalefetin ve Silahlı Kuvvetler'in beli kırıldıktan sonra atıldı da, görüldü. Mustafa Kemal ve arkadaşları kararlılıkla mücadele etmeye devam ettiyse ve onlar sayesinde biz bugün buradaysak, hiçbirimizin ümitsizliğe kapılmaya hakkımız yok

ATATÜRK DEVRİMİNİ YIKAMAYACAKLAR

Gecede konuşan İP Genel Başkanı Doğu Perinçek de, 'Önümüzdeki 2-3 yıl Türkiye için karar yılı olacak. Bu karar yıllarına büyük güvenle giriyoruz. Milletimize güveniyoruz. Göreceksiniz, bu süreçten bir devrimle çıkacağız. Onun koşulları oluştu. Bu sıcak para ekonomisi yürümüyor. Türkiye'yi bölme süreci, BOB Eşbaşkanlığı yürümüyor. Suriye'de yenildiler. Irak bütünleşiyor. İran dik durdu. Türkiye'yi bölemeyecekler. Atatürk devrimini yıkamayacaklar. Cumhuriyetimizi yeniden halkçılık temelinde, emek temelinde, bağımsız bir Türkiye yaratarak yeniden örgütleyeceğiz şeklinde konuştu.

Gecede, Levent Kırca da, 'İçeridekiler adlı oyunundan bir bölüm sundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğu Perinçek Ulusal Kanal istanbul türkiye Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title