Haberler

Uludağ Lıons'un 30. Gurur Yılı

Güncelleme:

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Uludağ Lions Kulübü, 30'uncu gurur yılını Altınceylan'da düzenlenen toplantı ile kutladı.

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, 118-K Gelecek Dönem Federasyon Başkanı Dr. Ender Tukay ve İpek Lions Kulübü Başkanı Deniz Güney'in de katıldığı toplantıya Uludağ Lions Kulübü üyeleri, kurucu üyeler ve geçmiş dönem başkanları yoğun ilgi gösterdi.

Uludağ Lions Kulübü'nün 30'uncu yılının kutlandığı gecede, kurucu üyeler ve geçmiş dönem başkanları onure edilerek Uludağ Lions Kulübü Başkanı Mustafa Enver Yılmaz tarafından çeşitli hediye ve onur belgeleriyle ödüllendirildi.

30 yıllık geçmişe sahip olan kulübün günden güne artan hizmet başarısını kutlayan Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, "Bugün Uludağ Lions Kulübümüzün 30'uncu gurur yılı. 30 yıllık geçmişi olan kulübün, hayatta olan tüm başkanlarını ve kurucu üyelerini burada görmek beni mutlu etti. Herkese örnek olacak birliktelikle nice yıllar görmenizi dilerim. Yeni nesillere örnek olacak adımlar atan kulübümüzün köklü üyelerine de teşekkür ederim. Eski dostların bir arada buluştuğu bu gece de tüm Lionlara saygılarımı sunuyorum" dedi.

Uludağ Lions Kulübü Başkanı Mustafa Enver Yılmaz da kendilerini yalnız bırakmayan tüm Lionlara teşekkür ederek, "Çok değerli ailem. Sizlerle bu gece hizmet hayatında 30 yılını deviren Uludağ Lions'un haklı gururunu yaşamaktayız. Kurucu başkanlarımı, dönem başkanlarımız ve üyelerimizle bir arada olduğumuz bu gece de kulübümüze desteklerini esirgemeyen ve her faaliyetinde yer alan siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum. Nice yıllarımızı hizmet ederek geçirmek dileğiyle Uludağ Lions Kulübümüzün 30'uncu yılı kutlu olsun" diye konuştu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde 30. yıl pastasını hep birlikte kesen Lionlar, emek veren tüm geçmiş dönem başkanları ve üyelerle anı fotoğrafında bir araya geldiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Enver Yılmaz Uludağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title