Haberler

Tv8'e Transfer Olan Kızım Dizisinin 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Güncelleme:

Kızım dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Tv8'in sevilen dizisi Kızım'ın yeni bölümünde neler olacak? Son bölümde neler oldu?

Yayın gününü değiştirme kararı alan Kızım 2. bölümüyle 28 Eylül Cuma tarihinde TV8 ekranlarına taşındı. İkinci bölümde büyük reyting başarısı yakalayan dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi "Kızım"ın 3. bölümünde neler olacak? Son bölümde neler oldu?Dizinin Oyuncuları ve tüm detaylar haberimizde...

KIZIM 3.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği ve senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Med Yapım imzasıyla ekranlardaki yerini alan Kızım 3.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Tv8'e Transfer Olan Kızım Dizisinin 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

emir'in oyunu Öykü yüzünden bozulur. Eve döndüklerinde daha büyük bir şok yaşarlar. Kaldıkları evden atılmıştır. Bu durumdan Öykü'yü sorumlu tutar. Bağırır çağırır, defolup gitmesini söyler ve çekip gider. Babasının ev arkadaşı da olan Uğur, Öykü'nün elinden tutup babasının yanına götürür.

Demir Öykü'ye kendisini kurtarmasını ister. Kendisinin yolunun yol olmadığını söyler. Öykü kabul etmez. Birlikte kalacak biryerler bulmaya giderler. Buldukları çözüm çadırda kalmaktır. Öykü beğenmese de ne olursa olsun babasıyla kalacaktır.

Tv8'e Transfer Olan Kızım Dizisinin 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

KIZIM 3.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı ve oyuncu kadrosunu ise Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi diğer oyuncu isimlerin üstlendiği Kızım 3.bölümüyle 5 Ekim Cuma tarihinde saat 20:00'da Tv8 ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

Tv8'e Transfer Olan Kızım Dizisinin 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

DİZİNİN GENEL KONUSU

Öykü(Beren Gökyıldız) 8 yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince daha önce hiç görmediği babası Demir'i bulmak zorunda kalır.

Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir (Buğra Gülsoy): Öykü'nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü'yle yaşamayı istememektedir... Demir ve ortağı Uğur (Tugay Mercan) bir yandan Öykü'den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler.

Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan (Leyla Lydia Tuğutlu) ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü'nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Banu Kiremitçi Bozkurt Eylül Tv8 Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title