Haberler

Tuzla Belediyesi'nden "Kadın Şöleni"

Tuzla Belediyesi'nin düzenlediği "Kadın Şöleni" renkli görüntülere sahne oldu.

Tuzla Belediyesi'nin düzenlediği "Kadın Şöleni" renkli görüntülere sahne oldu.

Tuzla Sahili Tören Alanı'nda gerçekleştirilen şölene Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Alev Dedegil, Sevim Savaşer, Halide İncekara, Ayşenur Bahçekapılı, Sevim Savaşer, Mihrimah Belma Satır ile çok sayıda kişi katıldı. Şölen, okuma ve yazma öğrenen kadınlara sertifika verilmesiyle başladı. Şölende "yılın enleri"ne de ödüller verildi. Yılın en iyi haber muhabiri, en iyi dizisi, en iyi oyuncusunu seçen kadınlar, şölende ödül alan ünlülere yoğun ilgi gösterdi.

Şölen kapsamında Tuzla sahil alanında kurulan stantlarda, ilçede faaliyet gösteren 50 kadın sivil toplum kuruluşu tarafından, yöresel kültür tanıtılıyor. Tuzla Belediyesi tarafından kurulan stantlarda kadınlara yönelik etkinlikler de yer alıyor. 50 standın bulunduğu alanın yanında yer alan gösteri alanındaki sahnede ise her akşam, konserler, stand up gösterileri, eğlence ve yarışma gibi etkinlikler düzenlenecek. Etkinlik, iki hafta boyunca devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuzla Belediyesi Fatma Yazıcı Şadi Yazıcı İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title