Haberler

Türk Kızılayı Sındırgı'da Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi

Güncelleme:

Türk Kızılay tarafından Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya ilçe protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Türk Kızılay tarafından Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda konuşlanan ve bir günde 41 ünite kan toplanan tırdaki kampanyaya Sındırgı Kaymakamı Didem Dinç Özay, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, belediye başkan yardımcıları ve belediye personeli de katıldı.

Özay, yaptığı açıklamada, vatandaşları kan bağışı konusunda daha duyarlı olmaya davet ederek, "Türk Kızılayın kan verme aracını Sındırgı'mızda ağırlıyoruz. Bizler de ilçe protokolü olarak farkındalık oluşturmak adına kan bağışında bulunduk." dedi.

Yavaş da Sındırgılıların kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi.

İlçede gümüş, altın madalya alan, kan vermede duyarlı olan birçok bağışçının bulunduğunu belirten Yavaş, "Halkımıza bundan dolayı sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Yaşamda ihtiyaç olan en önemli sıvı, kan. O kanın temini de ancak insandan alınabilirse mümkün. Allah herkese acil şifalar versin." diye konuştu.

Çiftçi Mehmet Yaz ise babasının rahatsızlığında 50 üniteden fazla kan ihtiyacı olduğunu ancak bulmakta çok zorlandıklarını anlatarak, "Vatandaşlarımız başına gelmeden bazı şeylerin farkına varamıyor. O günlerde bu sıkıntıları bizler yaşadık. O günden bu yana hiçbir vatandaş mağdur olmasın diye düzenli olarak kan bağışında bulunuyorum. Halkımızı da duyarlı olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Balıkesir Sındırgı Kızılay Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title