Haberler

Trakya Üniversitesi'nde Büyük Vurgun

Trakya Üniversitesi (TÜ) Sosyal Tesisleri'nde satın alma sorumlusu olarak görev yapan Mehmet A., firmalardan aldığı malların ödemesini yapmış gibi makbuz imzalatarak ortadan kayboldu.

Trakya Üniversitesi (TÜ) Sosyal Tesisleri'nde satın alma sorumlusu olarak görev yapan Mehmet A., firmalardan aldığı malların ödemesini yapmış gibi makbuz imzalatarak ortadan kayboldu. Üniversite, Mehmet A. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunurken, hesaplarda yapılan incelemelerde Mehmet A.'nın 500 bin TL parayla ailesini bırakarak, yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, TÜ Tıp Fakültesi Hastanesi alt katında bulunan ve üniversite tarafından işletilen restoran ve marketlerden para aldığı belirlenen Mehmet A.'nın işe gelmediği tespit edildi. Yaşanan olayın ardından sosyal tesislere çeşitli ürünler getiren firmalardan kendilerine ödeme yapılmadığı yönünde şikayetler gelmesi üzerine inceleme başlatıldı. İnceleme sonrasında Mehmet A.'nın makbuz karşılığında firmalara ödeme yapıldığı şeklinde gösterdiği ancak ödeme yapmadığı anlaşıldı.

TÜ'de 5 yıldan beri çalışan Mehmet A.'nın hafta başından bu yana işe gelmemesi üzerine, araştırmaya başlayan TÜ yetkilileri, Mehmet A.'nın mazeretsiz bir şekilde ortadan kaybolduğunu fark etti. Evli ve 2 çocuk babası Mehmet A.'nın ailesini bırakarak yurtdışına kaçtığı tespit edildi.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili olarak adli soruşturma başlatırken, üniversite yönetimi de idari soruşturma başlattı.

Öte yandan, Mehmet A.'nın daha önce Kapıkule Gümrük Kapısı'nda çalıştığı ve jandarmanın 2004 yılında başlattığı rüşvet operasyonunda gözaltına alınarak 10 arkadaşıyla birlikte tutuklandığı, bir süre hapiste kaldıktan sonra tahliye edildiği biliniyor. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trakya Üniversitesi Politika Güncel Haberler

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını 'annesi' olarak tanıtmış

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını "annesi" olarak tanıtmış

Bakmadan Geçme

Yaprak Dökümü'nde Cem neden öldü? Yaprak Dökümü'nde Cem karakterinin ölüm sebebi ne? 23 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 23 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 22 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Karısını annesi olarak tanıtıp 12 yaşındaki kızı taciz etti! Olay ne, nerede oldu? Philips boykot mu? Philips İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Philips Türk malı mı, sahibi kim? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! #129349 Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Yarın okullar tatil mi? 23 Mayıs okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Senua's Saga: Hellblade II İncelemesi: Büyüleyici Grafikler ve Derin Hikaye Ayhan Bora Kaplan davasındaki Süleyman Soylu detayı ne? Olay ne, ne oldu? Survivor final tarihi ne zaman? Survivor All Star ne zaman bitecek, şampiyonluk ödülü nedir? Sakarya Belediyesi hangi parti? Sakarya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Sakarya yerel seçim sonuçları! Ubisoft'un Ücretsiz FPS Oyunu XDefiant Piyasaya Sürüldü: İşte Sistem Gereksinimleri 22 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay kızlarına ne isim verdi? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELECEK Mİ 2024: Asgari ücrete zam yapılacak mı, ne kadar kaç TL yapılacak?
Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title