Haberler

Trabzonspor Başkanı Usta, Küçük Öğrencilerle Tiyatro İzledi

TRABZONSPOR Kulüp Başkanı Muharrem Usta, kulübün Gençlik Geliştirme Merkezi tarafından organize edilen, 'Hayalim Bordo Mavi' adlı tiyatro gösterisini, ilköğretim okulu öğrencileriyle birlikte izledi.

TRABZONSPOR Kulüp Başkanı Muharrem Usta, kulübün Gençlik Geliştirme Merkezi tarafından organize edilen, 'Hayalim Bordo Mavi' adlı tiyatro gösterisini, ilköğretim okulu öğrencileriyle birlikte izledi.

Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi'ne gelen ilköğretim okulu öğrencilerini kapıda karşılayan Başkan Muharrem Usta, çocuklarla kısa süre sohbet etti. Minik öğrencilerin arasında tiyatro oyununu izleyen Usta, daha sonra kürsüye çıkarak konuştu.

Trabzon spor'u birlikte şampiyon olacağı günlere taşıyacaklarını ifade eden Başkan Usta, şunları söyledi:

"Çocuklar inanın bu tiyatroda sizden daha çok heyecanlandım. Duygulandım, hatta gözlerimden ufak ufak yaş geldi. Çünkü Trabzon çok önemli bir şehirdir. Trabzon spor sizin itici gücünüzdür. Trabzon spor başarılı olduğunda sizler daha güçlü olacaksınız. Sizler bu ülkeyi şekillendirecek olan geleceğimizsiniz. Ben de sizin gibi bu sıralardan geçtim. Bu şehirde, köyde ilkokul okudum. Benim hayalim doktor olmaktı, oldum. Kulak, burun, boğaz doktoru olmak istiyordum, oldum. Gençler, ülkemize katkı yapmak için çok çalışmalıyız. Hastaneler kurdum, sonra Trabzon spor'a başkan oldum. Trabzon spor başkanı olarak sorumluluklarım var. Birlikte bu takımı yeniden şampiyon olduğu günlere çevireceğiz. Sizden aldığımız güçle takımımızı yeniden şampiyonluklara taşıyacağız."

'FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİLDİR'

Trabzon spor'un futboldan daha öte bir kulüp olduğuna dikkat çeken Usta, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Yarın Galatasaray ile maçımız var. 41 bin 461 kişilik stadımız var ve Galatasaray maçı öncesi biletler tükenmek üzere. Sadece 750 bilet kaldı. Yarın Trabzon'da büyük bir şölen var. Muhteşem bir stat, 41 bin kişilik taraftar arkamızda ve güvendiğimiz bir takım var. Bu taraftarların 10 bini şehir dışından geldi. Bu insanlar şehre ekonomik anlamda da katkı sağlayacak. Yani Trabzon spor sadece bir spor kulübü değil. Ayrıca şehrimize katkı sağlayan büyük bir camia. Trabzonspor futboldan daha öte bir kulüptür. Futbol da sadece futbol değildir. Bizi bugün buraya getiren bordo mavidir. Bordo maviyi ve Trabzonspor'u bugüne getirenlere, emek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Trabzonspor'a emek verip aramızdan ayrılanlara da, 'Allah rahmet eylesin' diyoruz. Futbol bir cazibedir. Ama biz futbolun yanında temel ahlaki ilkeleri konuştuk. Sporun Fair-Play dediğimiz biz ruhu var. Spor sayesinde burada konuştuğumuz temel ilkeleri sakın unutmayın. Unutursanız Bordo Maviye ihanet etmiş oluruz."

Başkan Muharrem Usta, etkinlik sonunda minik öğrencilerle fotoğraf çektirdi, Trabzonspor futbol takımının posterini dağıttı.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Usta Galatasaray Kadir Özcan Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title