Haberler

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Silifke'de

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Mersin'in Silifke ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Mersin'in Silifke ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.- Silifke ziyaretiHisarcıklıoğlu, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaretinde ise ilçedeki ürünler için mutlaka marka tescilinin alınması gerektiğini kaydetti. Türkiye'de Silifke denince akla ilk gelenin yoğurt olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Yoğurdumuz var ama yoğurdumuzu markalaştıramadık. Sadece Silifke değil, Türkiye kaybetti burada" dedi.Hisarcıklıoğlu, dünyada son 10 yılda tarım ve hayvancılıkta büyük fiyat artışı yaşandığını ifade ederek, bu alandan daha fazla kazanç için tarımın bilinçli yapılması gerektiğini vurguladı..Hisarcıklıoğlu ayrıca, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının açılışını da yaptı. -TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Silifke'de

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Silifke Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title