Haberler

THY ile Avea "Konuştukça Uçuran, Uçtukça Konuşturan" Bir Kampanya Başlattı

Kampanya Kapsamında THY Miles&smiles Üyeleri, Vergiler Dahil 50 Tl'nin Üzerindeki Faturalarda Geçerli Olmak Üzere Avea Faturalarının Her 1 Tl'si İçin 5 Mil Kazanırken, Faturasız Hatlarda da 150 ve Üzerinde Kontör Yüklemesi Olan Aboneler Her Bir Kontör İçin 1 Mil Kazanacaklar.

Türk Hava Yolları (THY) ve Avea birlikte hayata geçirdikleri işbirliğiyle "konuştukça uçuran, uçtukça konuşturan" yeni bir kampanya başlattılar.

Kampanya kapsamında THY Miles&Smiles üyeleri, vergiler dahil 50 TL'nin üzerindeki faturalarda geçerli olmak üzere, Avea faturalarının her 1 TL'si için 5 mil kazanırken, faturasız hatlarda da 150 ve üzerinde kontör yüklemesi olan aboneler her bir kontör için 1 mil kazanacaklar. Buna göre İstanbul- NewYork gidiş dönüş uçuşu yapan bir yolcu Avea hattından dört saatin üzerinde ücretsiz konuşma hakkı elde edecek. Yurtiçinde ise İstanbul-Ankara gidiş dönüş toplamında 12 dakikalık ücretsiz konuşma kazanılacak.

-"ERKAN AKDEMİR: AMAÇ ABONELERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK-"

Avea CEO'su Erkan Akdemir, düzenlediği basın toplantısında, rakip operatörlerden farklılaşarak, abonelerinin hayatını kolaylaştırmaya yönelik yeniliklere devam ettiklerini belirterek, dünyada değişik havayolu şirketlerinin operatörlerle benzeri işbirlikleri olduğunu, ancak bunların tek taraflı yapıldığını söyledi. Akdemir, bu kampanyada her iki tarafın da kazanacağını belirterek, "Avea olarak abonelerimize ayrıcalıklı iletişim hizmetleri sunarken bir yandan da hayatlarına nasıl daha fazla değer katacağımıza odaklanıyoruz. Bu düşünceden yola çıkarak THY ile bir işbirliği hayata geçiriyoruz. Abonelerimiz cep telefonu faturalarının miktarı doğrultusunda bonus mil kazanırken, Miles&Smiles üyeleri de milleriyle kontör, dakika alabiliyorlar. Abonelerimize böyle bir ayrıcalık sunmaktan heyecan duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde Türk Hava Yolları gibi ülkemizin önemli kurumları ile farklı işbirlikleri geliştirmeye ve sunduğumuz kampanyalarla fark yaratmaya devam edeceğiz" dedi.

-"KOTİL: BU KAMPANYA EN FAZLA GERÇEK PATRONUMUZ OLAN YOLCULARIMIZA YARAYACAK"-

Basın toplantısında kampanya hakkında görüşlerini açıklayan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ise, THY'nin mil programının çok başarılı bir şekilde yürüdüğünü, kurumlar arası sinerjiyi geliştirmeyi amaçladıklarını ve bu kapsamda Türk Hava Yolları'nın 2 milyona yakın Miles&Smiles üyesine ulaştığını söyledi. Kotil, "Bu kampanyada her iki taraf da kazançlı çıkacak, ancak en büyük kazanç gerçek patronumuz olan yolcularımızın olacak" dedi.

Kotil "AVEA abonesi olan Miles&Smiles üyeleri faturalarına yansıyan ücret karşılığı bonus mil kazanıp, bu millerini ödül bilet olarak Türk Hava Yolları, AnadoluJet, Jetairways ve Star Alliance üyesi havayollarında kullanabilecekler ve milleriyle kontör veya dakika alabilecekler. Avea'yı da diğer büyük program ortaklarımız arasına kattığımız için büyük heyecan duyuyoruz. Üyelerimize, millerini kullanabilmeleri için çeşitli alternatifler sunarak, farklı sektörlerden yapacağımız işbirlikleri ile, Miles&Smiles'ın hizmet kalitesini artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

-ÖNCE BİREYSEL ABONELER, ARDINDAN KURUMSAL ABONELER-

Avea Pazarlama Direktörü Tunç Berkman, kampanyanın önce bireysel aboneler için başlatıldığını ve kurumsal hatların ise yine isme yönelik olmak üzere daha sonra uygulamaya konacağını ve kampanyanın tüm tarifeler için geçerli olduğunu belirtti. Berkman, kampanya kapsamında elde edilen mil ve ücretsiz konuşma haklarının kullanımıyla ilgili sınır olmadığını hatırlattı.

THY İş Geliştirme ve Araştırmalar Başkanı Haşmet Gökırmak ise Avea ile kampanyanın bu aşamada bir yıl için geçerli olacağını, ancak gelişmeleri değerlendirerek anlaşmanın 2-3 yıl gibi bir uzatıma gidilebileceğini söyledi.

Toplantıda THY'nin daha önce yaptığı benzeri işbirliği hakkında bilgi veren Gökırmak, Haziran 2008'den bu yana Turkcell ile yaptıkları kampanya kapsamında 106 bin kullanıcının toplam 440 milyon mil kazandığını açıkladı. Gökırmak, Miles&Smiles kapsamında ise 35 bin üyenin 26 milyon kontör, 14 bin üyenin de 3 milyon dakika konuşma hakkı talep ettiğini belirtti.

Avea, kampanyada elde edilecek ücretsiz konuşma ve kontör haklarının her yöne arayışlarda kullanılabileceğini ve bu hakların kullanımına ilişkin bir zaman sınırı konmadığını açıkladı. (ANKA)

(NÇ/ES/HF)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title