Haberler

Terör Saldırılarına Tepkiler

Türkiye Kamu-Sen, İstanbul ve Beşiktaş'taki terör saldırılarını Kızılay'da protesto etti.

Türkiye Kamu-Sen, İstanbul ve Beşiktaş'taki terör saldırılarını Kızılay'da protesto etti.

Kızılay Güvenpark'ta toplanan sendika üyesi yaklaşık 250 kişilik grup, ellerindeki Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez, vatan bölmez" sloganları attı.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, burada yaptığı açıklamada, son günlerde terör saldırıları nedeniyle şehit olanların ailelerinin büyük acı yaşadığına dikkati çekerek, tarifi olmayan bu acılara tahammülün imkansız olduğunu belirtti.

Türk milletinin, tarihin başlangıcından beri çetin bir mücadelenin içinde olduğunu ifade eden Koncuk, şunları kaydetti:

" Bu ülkeyi kimseye bırakmaya niyetimiz yok, bu sebeple milli birlik ve beraberliği yeniden sağlayarak geleceğe emin adımlarla yürümek zorundayız. Terörle mücadele, buna bağlı olarak, tüm olaylara milli bir bakış açısı ile bakılamayan bir dönem yaşadık. Bunu bir kenara not ederek, önümüze bakmak, milletimizin huzur ve mutluluğu, ülkemizin bölünmez bütünlüğü hedefi doğrultusunda, asgari bir müşterek oluşturarak yolumuza devam etmek zorundayız. 15 Temmuz'da da çok açık olarak görüldüğü üzere, bütün şer güçlerin ortak amacı, bu ülkede bir iç kargaşa yaratmaktır. Emperyalistlerin hain emellerine karşı, milli direnişimizi kırmak, birliğimizi yıkmak için büyük bir oyun sahneleniyor. Birbirimize düşmemiz için plan yapılıyor. Biz bu oyunu yakın çevremizde görüyoruz."

"Türkiye'nin bir Suriye, bir Irak olmasına asla müsaade etmeyeceğiz" diyen Koncuk, "Gelecek nesillerimiz için, hak için bu vatanı canımız pahasına da olsa koruyacağız. Kardeşliğimizi, birliğimizi, dirliğimizi ve vatanımızı bir avuç çapulcu ile içimizdeki şerefsizlere teslim etmeyeceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Koncuk İstanbul Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title