Haberler

Terör Örgütü Lehine Slogan Atan 5 Kişi Adliyeye Çıkarıldı

Şanlıurfa'da Demokratik Toplum Partisi (DTP) ve Sivil Toplum Örgütleri Tarafından Düzenlenen Mitingde Terörist Başı Abdullah Öcalan'ın Posterlerini Açan ve Lehine Slogan Atan Yaşları Küçük 5 Kişi Adliyeye Çıkarıldı.

Şanlıurfa'da Demokratik Toplum Partisi (DTP) ve sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen mitingde terörist başı Abdullah Öcalan'ın posterlerini açan ve lehine slogan atan yaşları küçük 5 kişi adliyeye çıkarıldı.

Haleplibahçe Mahallesi'ndeki şehirlerarası otobüs terminalinin yakınlarında gerçekleştirilen miting esnasında ve sonrasında, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atan, posterlerini taşıyan ve yüzlerini poşuyla gizleyen 31 kişi, miting sonrasında gözaltına alınmıştı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 31 kişiden yaşları küçük olan 5 kişi, Çocuk Şubesi'nden alınarak bugün adliyeye çıkarıldı. Çocukların nöbetçi savcı tarafından ifadelerinin alındığı öğrenildi.

(FÖ-ST-MEF-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title