Haberler

Tekvandocular Sigaraya Savaş Açtı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Tekvando Takımı, Sigaraya Karşı Kampanya Başlattı. Yürüyüş ve Şov Gösterileriyle Başlayan Kampanyaya Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Tekvando Takımı, sigaraya karşı kampanya başlattı. Yürüyüş ve şov gösterileriyle başlayan kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Geçen Eylül ayında kurulan Edremit Belediyesi Tekvando Takımı, "Sigarayı boşla, tekvandoya başla" sloganıyla sigaraya karşı kampanya başlattı. Belediye Başkanı Yunus Bozbey'in de destek verdiği kampanyanın tanıtımını yapan Tekvando Takımı, alkışlarla karşılandı. Ellerindeki pankartlarla Cumhuriyet Meydanı'na yürüyen sporcular, Atatürk Heykeli önünde tekvandocu andını okudu ve "Sigarayı boşla, tekvandoya başla" şeklinde sloganlar attı. Üzerlerinde kampanya tanıtımının yer aldığı tişörtler bastıran Belediye Başkanı Yunus Bozbey, tişörtleri öğrencilere hediye etti ve gösterileri izledi.

Minik tekvandocuların heyecanlı gösterilerini dikkatle izleyen vatandaşlar, siyah kuşak sahibi gençlerin gösterileri karşısında nefeslerini tuttu. Sporcuların arasında dikkat çeken baş örtülü bayanın hareketleri büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Edremit belediyesi olarak sportif faaliyetlerimiz sürüyor. Gelecek kuşaklara ve yetişkinlere bir mesaj vererek sigarayı bırakmaları konusunda yardımcı olmak istedik. Tekvando takımımızın başlattığı bu kampanyaya yoğun ilgi gösterildi ve inşallah hedefine kısa sürede ulaşır" dedi.

100 öğrencisiyle çalışmalarını sürdüren tekvando takımına kayıtların devam ettiği öğrenilirken, 3 saat içinde sigarayı bırakma kampanyasını duyarak tekvando kursunu seçen çok sayıda vatandaşın olduğu belirtildi.

(SŞ-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title